Interessant:

HTC Desire(s) en Sensation(s) naar Android 4.0

nieuws 14 maart 2012 om 19:38

HTC heeft op haar eigen blog een lijst geplaatst van 14 toestellen die een Android 4.0 upgrade zullen krijgen. Het betreft een groot aantal Amerikaanse modellen, maar ook een fors aantal Europese modellen.

De Europese HTC smartphones die de komende maanden een Android 4.0 update zullen krijgen zijn: - HTC Desire SHTC Desire HDHTC Incredible SHTC SensationHTC Sensation XL - HTC Sensation XE

Qua timing houdt HTC een slag om de arm. De upgrade voor de HTC Sensation en Sensation XE zal de komende weken uitgerold worden. Daarna komt de update voor de HTC Sensation XL. Overigens ben je niet alleen afhankelijk van HTC, maar ook van je operator, die de update veelal beschikbaar stelt.

Belangrijke nieuwe functionaliteiten in Android 4.0 zijn onder meer de People app (voor direct overzicht van alle informatie van een contactpersoon), Face Unlock (mobieltje beveiligen met gezichtsherkenning), Android Beam (data overdragen middels NFC, als je een NFC-toestel hebt) en een datameter (die bijhoudt hoeveel MB je verbruikt).

HTC blog