Interessant:

Garmin StreetPilot-app (West-Europa) voor iPhone

nieuws 23 december 2011 om 10:23

Garmin introduceert een nieuwe Garmin StreetPilot-app voor de iPhone; met deze nieuwe versie biedt Garmin voor het eerst ook navigatie aan voor West-Europa op de iPhone.

Voorheen werd via Garmin StreetPilot alleen navigatie in de Verenigde Staten aangeboden. Garmins concurrenten TomTom en Navigon (in juni overgenomen door Garmin) boden al eerder navigatie-apps met kaarten van West-Europa voor de iPhone.

De Garmin StreetPilot-app geeft iPhone-gebruikers een intuďtieve Garmin interface voor dagelijkse navigatie – zonder dat je je abonnement aan hoeft te passen. Met snelle kaarttekening, draaien en zoomen. Garmin belooft dat de voorgeladen kaarten en Points of Interest ook dekking bieden waar er weinig of geen mobiel signaal beschikbaar is. Verder kan je rekenen op Google Local Search, PhotoReal Knooppuntbeeld (met onder meer rijbaanassistent en 3D-weergave van gebouwen) en Speedwatch-veiligheidscameraservice (voor flitspaallocaties).

Garmin StreetPilot West-Europa navigatie voor iPhone
Garmin StreetPilot West-Europa navigatie voor iPhone

Het is mogelijk om je Garmin StreetPilot-app te upgraden met de nieuwste Garmin verkeerstechnologie: 3D Traffic Live Services (voor supersnelle verkeerswaarschuwingen en uitgebreide verkeersdekking, die je verbonden houden op alle tijden). Ook verkrijgbaar in app vorm is informatie over brandstofprijzen.

De Garmin StreetPilot-app is compatibel met iOS 4.0 of hoger en is verkrijgbaar in de Apple App Store voor € 79,99 inclusief kaarten voor 24 Europese landen. Je kan lid worden van 3D 'Live' Traffic voor € 3,99 per maand of € 24,99 per jaar. Brandstofprijzen en PhoteLive Traffic camera's zijn verkrijgbaar voor € 9,99 per jaar.

portablegear.nl