Interessant:

iTunes-synchronisatie met HTC smartphones via HTC Sync

nieuws 14 november 2011 om 13:46

HTC maakt het mogelijk om ook iTunes te synchroniseren met je HTC-smartphone via HTC Sync. De eerste modellen die deze HTC Sync-mogelijkheid gaan ondersteunen, zijn de HTC Sensation XL en de HTC Rhyme.

De iTunes-synchronisatie via HTC Sync lijkt daarmee een onderdeel te zijn van de nieuwe HTC Sense 3.5-interface, aangezien zowel de HTC Sensation XL als de HTC Rhyme van deze nieuwste interface gebruik maken. Het is op dit moment nog niet duidelijk welke HTC-toestellen nog meer iTunes-synchronisatie zullen ondersteunen.

Met de nieuwe HTC Sync-versie vindt je Rhyme of Sensation XL automatisch iTunes of Windows Media Player, waarna je je mediagegevens (muziek, afbeeldingen, contacten) kan synchroniseren.

Het is de eerste keer dat HTC het (officieel) mogelijk maakt om je HTC-smartphone met Apple's concurrerende iTunes-platform te synchroniseren. Beide bedrijven voeren al lang een juridische strijd om patenten. Apple wilde een importverbod op de HTC Sensation in de Verenigde Staten en HTC wilde in hetzelfde land een iPad-verbod. Geen van beide verboden is er overigens gekomen.

Taiwan News