Interessant:

HTC Desire S, Incredible S, Wildfire S

nieuws 15 februari 2011 om 10:42

Naast de HTC Flyer tablet heeft HTC op het MWC 2011 drie nieuwe Android-smartphones onthuld: de high-end HTC Desire S en HTC Incredible S en de mid-range HTC Wildfire S.

HTC Desire S

Het design van de HTC Desire S is geinspireerd op de HTC Legend en het toestel is gemaakt uit 1 stuk aluminium. Het 3,7-inch toestel heeft een superLCD-display en maakt gebruik van de HTC Sense 3.0-interface. Android 2.2 (een update naar 2.3 volgt) en een 1GHz Snapdragon-processor zorgen voor snelle multitasking. De Desire S heeft zowel een frontcamera als een 5-megapixel camera aan de voorzijde.

HTC Desire S
HTC Desire S

HTC Incredible S

De HTC Incredible S is een 4-inch Android 2.2-smartphone (wederom volgt binnenkort een update naar Android 2.3). Ook de Incredible S heeft een superLCD-display en de specificaties komen grotendeels overeen met die van de Desire S. De camera van dit toestel is echter aanzienlijk beter met 8-megapixels, dubbele flitser en HD-recorder. Tevens ondersteunt de Incredible S DLNA, waarmee de smartphone direct te koppelen is met bijvoorbeeld een televisie.

HTC Incredible S
HTC Incredible S

HTC Wildfire S

De 3,2-inch HTC Wildfire S is met een lengte van 10,13 cm en een breedte van slechts 5,94 cm een van HTC's kleinste toestellen ooit. Deze opvolger van de originele HTC Wildfire heeft 600MHz-processor en een 5-megapixel camera aan boord en draait net als zijn grote broers op Android.

HTC Wildfire S
HTC Wildfire S

De nieuwe HTC smartphones komen in het tweede kwartaal van 2011 op de markt. Informatie over de prijs en de beschikbaarheid voor Nederland volgt.

Update: De HTC Incredible S is beschikbaar in maart. De consumentenadviesprijs van het toestel bedraagt 519 euro. De HTC Desire S is beschikbaar vanaf april. De HTC Wildfire S is verkrijgbaar vanaf mei. De consumentenadviesprijs van de toestellen bedraagt respectievelijk 469 euro en 279 euro.

portablegear.nl