Interessant:

HTC Flyer: Android 2.4-tablet

nieuws 15 februari 2011 om 10:41

HTC heeft op het MWC 2011 de HTC Flyer geintroduceerd, een 7-inch tablet met Android 2.4 en een aangepaste versie van de HTC Sense-interface voor tablets.

De HTC Flyer beschikt verder over een krachtige 1,5GHz-processor, 1GB RAM, 32GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), 3G/HSPDA, WiFi, GPS, een 5-megapixel camera, een 1,3-megapixel webcam, Bluetooth 3.0, een uitgebreide mediaspeler en een 3,5mm poort. De Flyer ondersteunt zowel Flash 10 als HTML 5. Het is het eerste officiele product met Android 2.4, een aangepaste editie van versie 2.3.

Nieuw is tevens de ondersteuning van de HTC Scribe-technologie. Scribe is een technologie waarmee het zeer natuurlijk aanvoelt om (met een stylus) op de Flyer te schrijven. Online gamen 'in de cloud' is op de Flyer mogelijk middels de OnLive gaming-service, waarin HTC onlangs miljoenen investeerde. Verder biedt de HTC Flyer ingebouwde synchronisatie met het Evernote-softwarepakket.

HTC Flyer: Android 2.4-tablet
HTC Flyer: Android 2.4-tablet

De HTC Flyer staat gepland voor het tweede kwartaal van 2011. Informatie over de prijs en beschikbaarheid voor Nederland volgt.

Update: De HTC Flyer is beschikbaar vanaf mei.

portablegear.nl