Interessant:

Eerste Windows Mobile 6.5 updates beschikbaar

nieuws 16 oktober 2009 om 08:30

De eerste Windows Mobile 6.5-updates voor enkele Windows Phone 6.1-toestellen zijn nu beschikbaar: de eerste te updaten telefoons zijn de HTC Snap en de HTC Touch Pro2.

De Windows Mobile 6.5-updates voor de HTC Snap en de HTC Touch Pro2 zijn te downloaden op de site van HTC. Let er bij het updaten wel op dat je wel de Nederlandstalige update kiest, anders heb je voortaan een Engels besturingssysteem. Ook is het belangrijk eerst een back-up van alle gegevens op je telefoon te maken, want deze worden bij het updaten gewist. Op termijn zal HTC waarschijnlijk ook een update beschikbaar stellen voor de HTC Diamond2.

Samsung stelt binnenkort Windows Mobile 6.5-updates beschikbaar voor de Samsung Omnia II en de Samsung Omnia Qwerty. Andere Windows Mobile 6.1-toestellen zijn niet op legale wijze te updaten naar Windows Mobile 6.5.

Windows Mobile 6.5 is een belangrijk onderdeel van het nieuwe Windows Phone-concept: dit bestaat naast Windows Mobile uit verschillende nieuwe diensten, zoals MyPhone en Windows Marketplace. Ook wordt "Windows Phone" voortaan gebruikt als label voor alle telefoons die draaien op Windows Mobile.

portablegear.nl