Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag32 GB
Scherm8,0" (189 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Note 8.0 1 Foto Samsung Galaxy Note 8.0 2 Foto Samsung Galaxy Note 8.0 3 Foto Samsung Galaxy Note 8.0 4
De Samsung Galaxy Note 8.0 is dankzij verregaande styluspen-integratie, afstandsbedieningsfunctie en superieure multitasking een veelzijdige (doch dure) Android-tablet.
laptopmag.com | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 is een uitstekende tablet als je op zoek bent naar een tablet met een druk-gevoelige styluspen om mee te schrijven en tekenen. Maar de prijs is twee keer zo hoog als van andere kleine tablets.
pcmag.com | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 is een uitstekend apparaat voor zowel werk als ontspanning, dankzij de krachtige multitasking-capaciteiten en de opmerkelijke S Pen-stylus. Het nieuwe formaat is prima geschikt voor gebruik met één hand en je krijgt de beschikking over de gebruikelijke serie slimme Samsung-functionaliteiten.
mobilechoiceuk.com | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 is Samsungs beste tablet met S Pen-bediening. Alleen met een prijs rond de 400 euro is de tablet duidelijk duurder dan de concurrentie. De koop loont zich echter wel, want met deze tablet kan je zeer productief zijn. Als je alleen surft en video's bekijkt is de goedkopere Google Nexus 7wellicht een beter alternatief.
cnet.de | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 is een goed apparaat, maar niet goed genoeg. De standaard ligt tegenwoordig nog hoger: de Note 8.0 is goed in wat die doet, maar we vinden het verder niet indrukwekkend of bijzonder. Er zijn betere tablets voor deze prijs - ook met een beter design. Al met al is de Note 8.0 een goede tablet en de S-Pen is een welkome extra, maar ook de S-Pen is niet de hoge prijs niet waard.
techradar.com | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 biedt een goed scherm, een krachtige processor en een prima stylus waarmee je prima kan schetsen en tekenen. Alleen is dit model een stuk duurder dan de iPad mini, terwijl de plastic behuizing lang niet zo luxe aanvoelt.
cnet.co.uk | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 is een prima tablet, maar de inconsistentie van functionaliteiten in Samsungs tablet-serie is frusterend. Op de Note 8.0 zijn de S-Pen, de multitasking-mogelijkheden en de quad-core processor fantastisch, maar dat geldt niet voor het saaie design, de accuduur en het display dat een hogere resolutie had kunnen hebben.
t3.com | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 biedt solide prestaties, maar zit wel gevangen tussen de Note 10.1 en de Note 2. De grootte van 8-inch is echter perfect voor een tablet: het is minder lomp in gebruik dan de Note 10.1 en de S Pen is nuttiger dan op de Note 2.
pocket-lint.co.uk | februari 2013

De Samsung Galaxy Note 8.0 valt tussen de Note 10.1 en de Note 2. De tablet heeft een digitale stylus, een 8-inch scherm en een lichte 340 gram behuizing. De Note 8.0 is te groot voor in je broekzak, maar is wel verder wel een praktische Android-tablet. Gezien de specificaties (vooral wat betreft de verouderde schermtechnologie) is de prijs echter te hoog.
trustedreviews.com | februari 2013