Interessant:

Budgetvriendelijk 5: navigatiesystemen

nieuws 27 augustus 2009 om 08:30

Een degelijk navigatiesysteem zonder toeters en bellen kost rond de 200 euro; PortableGear bespreekt enkele budgetvriendelijke GPS-systemen van dit moment.

TomTom
TomTom, de bekendste navigatiefabrikant van Nederland, stond voorheen bekend om de zeer dure (maar complete) modellen. Het Nederlandse bedrijf heeft inmiddels echter ook enkele minder geavanceerde modellen voor een aantrekkelijkere prijs op de markt gebracht. De TomTom ONE IQ Routes heeft momenteel een adviesprijs van € 169,95, maar daarvoor krijg je wel IQ Routes waarmee je nog sneller op je bestemming komt. Overigens zijn er ook nog veel oudere TomTom ONE-modellen in omloop voor een nog schappelijkere prijs. Let op: deze oudere modellen beschikken niet over IQ Routes.

TomTom ONE, Mio Moov 200, Garmin nuvi 205

Garmin
Het Amerikaanse Garmin, TomTom's grootste concurrent, voert enkele budgetvriendelijke navigatiesystemen in de nuvi 200-serie, zoals de Garmin nuvi 205. Dit is een draagbare 3,5" navigator met regiokaarten en pictureviewer voor een adviesprijs van € 135.

Mio
Mio voert enkele budgetvriendelijke in de Moov-serie. Bijvoorbeeld de Mio Moov 200 met een adviesprijs van € 149,99. Hiervoor krijg je een GPS-systeem met een 3,5" display en TMC voor verkeersinformatie onderweg.

>>> Lees ook:
- Budgetvriendelijk 1: touchscreen-telefoons
- Budgetvriendelijk 2: qwerty-telefoons
- Budgetvriendelijk 3: mp3-spelers
- Budgetvriendelijk 4: compactcamera's
- Budgetvriendelijk 5: navigatiesystemen

portablegear.nl