Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,5"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom ONE 1 Foto TomTom ONE 2 Foto TomTom ONE 3 Foto TomTom ONE 4

Inleiding

De TomTom ONE IQ Routes is momenteel verkrijgbaar in een Europe-editie (kaarten van 42 Europese landen) en in een Regional-editie (kaarten van de Benelux). De TomTom ONE IQ Routes beschikt over voorge´nstalleerde Nuttige Plaatsen (POI's), MapShare (kaartenwijzingen doorgeven en ontvangen van andere TomTom-gebruikers) en IQ Routes. Met IQ Routes berekent de TomTom altijd de snelste route - volgens TomTom ontvang je hiermee zelfs tot 35% van de tijd een snellere route naar je bestemming. Met de TomTom XL IQ Routes en de TomTom XL LIVE IQ Routes voert TomTom twee soortgelijke, uitgebreidere modellen als de ONE IQ Routes. Als budget instapmodel is daarnaast ook de TomTom Start beschikbaar.

LET OP: er zijn ook nog veel oudere TomTom ONE-modellen in omloop, zoals de ONE Europe en Europe 22, ONE Benelux, ONE Regional en nog meer verschillende versies. Deze edities van de TomTom ONE beschikken niet over de IQ Routes-technologie.

Apparaat & afmetingen

De TomTom ONE is een navigator met een gewicht van 174 gram. De afmetingen van de navigator zijn 9,60 x 8,20 x 2,50 centimeter. De TomTom ONE is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs.

Hardware en bediening

De TomTom ONE is voorzien van een 3.50\" touchscreen (320 x 240 pixels). Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de ONE ook gebruiken als handsfreeset. De TomTom ONE biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De ONE wordt geleverd met kaarten van Europa. TeleAtlas levert de data voor de kaarten. De software op de TomTom ONE ondersteunt Map Share. Map Share stelt je in staat om wijzigingen in het kaartmateriaal door te geven aan TomTom, maar ook om wijzigingen te ontvangen. Je kaart blijft hierdoor actueel. Daarnaast is deze TomTom voorzien van vooraf ge´nstalleerde locaties van vaste flitscamera's, zodat je meer bekeuringen kan voorkomen.

Prijzen en beoordelingen TomTom ONE

Van de TomTom ONE staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De TomTom ONE is door 4bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,6. Lees in het TomTom ONE testoverzicht de testen

Specificaties TomTom ONE

Algemeen
ProductTomTom ONE IQ Routes
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht174 gram
Afmetingen96,0 x 82,0 x 25,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm3,5"
Resolutie320 x 240px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingUSB 2.0