Interessant:

TomTom app voor iPhone verkrijgbaar

nieuws 17 augustus 2009 om 09:52

TomTom heeft aangekondigd dat de TomTom-navigatieapplicatie voor de iPhone vanaf vandaag verkrijgbaar is in de iTunes App Store voor prijzen vanaf € 69,99.

De TomTom app voor iPhone, die al in juni werd aangekondigd, omvat de IQ Routes technologie van TomTom. In plaats van reistijden te baseren op veronderstellingen, maakt IQ Routes gebruik van de daadwerkelijke ervaring van miljoenen TomTom-gebruikers om de snelste route te berekenen. Volgens TomTom kan je hierdoor tot 35% sneller je plaats van bestemming bereiken.

Verder wordt de TomTom app voor iPhone geleverd met een uitgebreide database van flitslocaties, die onder andere geverifieerde informatie over flitslocaties in 11 Europese landen bevat. Kaarten zijn in 2D of 3D te bekijken.

Vanaf vandaag kan je continentale en regionale versies van de TomTom app iPhone 3G en iPhone 3GS downloaden in de App Store: http://www.tomtom.com/tomtom-app. De TomTom app voor de iPhone met kaarten van Benelux kost € 69,99; de app inclusief kaart van Europa kost € 99,99. De carkit is over enige tijd los verkrijgbaar (wanneer exact is nog niet bekend).

TomTom iPhone carkit

Systeemeisen voor de TomTom iPhone-app: op de iPhone 3G of 3GS moet OS3.0 zijn ge´nstalleerd, en je moet iTunes op de PC of Mac hebben ge´nstalleerd. Binnenkort maakt TomTom de app ook compatibel met de iPod touch en andere iPhone modellen.

portablegear.nl