Interessant:

Gratis update voor TomTom iPhone app

nieuws 13 november 2009 om 09:48

TomTom brengt binnenkort een gratis update voor de TomTom iPhone applicatie uit; deze update beschikt onder meer over text-to-speech en iPod besturing.

TomTom heeft de update naar versie 1.2 reeds opgestuurd naar Apple, maar deze moet de update nog wel goedkeuren. Het kan dus nog even duren voordat de update beschikbaar is.

De TomTom app voor de iPhone versie 1.2 beschikt over verschillende nieuwe functionaliteten. Meest belangrijkste toevoegingen zijn text-to-speech, dat je helpt je beter op het verkeer te concentreren door straatnamen en plaatsen voor te lezen, en iPod besturing, waarmee het mogelijk is muziek te bedienen vanuit de applicatie.

Andere nieuwe toevoegingen betreffen geavanceerde rijstrookaanwijzingen, instelbare audiowaarschuwingen, het meest recente kaartmateriaal en flitscamera's database en een "Help Me"-functie waarmee je direct toegang hebt tot noodnummers en de route naar de dichtstbijzijnde hulpdiensten.

TomTom laat tevens weten dat gebruikers van de TomTom applicatie voor de iPhone ook in de toekomst kunnen rekenen op meer grote gratis updates van TomTom. De TomTom iPhone app is al enige tijd verkrijgbaar in de App Store voor prijzen van € 69,99 (Benelux-kaarten) of € 99,99 (Europa-kaarten). Daarnaast is er ook een TomTom iPhone carkit beschikbaar voor een prijs van € 99,95. Google biedt in de Verenigde Staten met Google Maps Navigation een gratis navigatie-applicatie voor de iPhone (en Android), maar het zal waarschijnlijk nog wel enige tijd duren voordat Google's applicatie ook beschikbaar is in Europa.

portablegear.nl