Interessant:

TomTom op de iPhone

nieuws 9 juni 2009 om 10:01

Apple deed gisteren op het WWDC naast de aankondiging van de nieuwe iPhone 3GS nog een grote aankondiging: er komt TomTom navigatiesoftware voor de iPhone.

Sinds december 2007 gingen er al geruchten over een TomTom GPS-module voor de iPhone. In juni 2008 kondigde TomTom officieel aan navigatiesoftware voor de iPhone uit te brengen, maar dat was later toch weer twijfelachtig omdat de software in strijd zou met de SDK-voorwaarden van Apple. Nu is dan officieel bekendgemaakt dat TomTom met een navigatieapplicatie voor de iPhone komt, die vanaf de zomer in de App Store te koop is.

TomTom op de iPhone

TomTom liet verder ook weten een speciale carkit voor de iPhone op de markt te brengen, zodat je je iPhone net als een regulier navigatiesysteem aan je voorruit kan bevestigen. De prijs hiervan werd nog niet bekendgemaakt.

TomTom iPhone carkit

De aankondiging van de TomTom-applicatie voor de iPhone werd tegelijkertijd gedaan met de introductie van de nieuwe iPhone 3G S. Dit model beschikt ook over een ingebouwde kompas, dus zelfs als de navigatiesoftware het even laat afweten hoef je niet meer te verdwalen.

TomTom