Interessant:

Lenovo Pocket Yoga netbook komt eraan

nieuws 19 maart 2009 om 10:30

De Chinese elektronicafabrikant Lenovo komt met een nieuwe bijzondere netbook met touchscreen: de Lenovo Pocket Yoga; de eerste foto's verschenen deze week op internet.

Qua vormgeving lijkt de Pocket Yoga verdacht veel op de Sony VAIO P. Het voornaamste verschil is echter dat deze netbook van Lenovo ook te bedienen is met een touchscreen als hij dichtgevouwen is. Verdere specificaties van de, overigens zeer stijlvolle, Pocket Yoga zijn er nog niet bekend geworden.

Lenovo Pocket Yoga

Lenovo ontwikkelt wel vaker bijzondere technologieŽn en apparaten: zo introduceerde ze vorig jaar een techniek waarmee je je laptop kan beveiligen met een sms'je. Op het Mobile World Congress 2009 in Barcelona was het een van de fabrikanten die een Mobile Internet Device op basis van een Intel Atom-processor toonde: de IdeaPad U8.

Lenovo Pocket Yoga

Lenovo Pocket Yoga

Het is niet bekend wanneer en of de Lenovo Pocket Yoga in Nederland verkrijgbaar komt. Momenteel zijn wel twee andere (meer tradtionele) mini-laptops van Lenovo verkrijgbaar op de Nederlandse markt: de IdeaPad S9 en IdeaPad S10.

Electronista