Interessant:

Lenovo IdeaPad S9 review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto Lenovo IdeaPad S9 1 Foto Lenovo IdeaPad S9 2 Foto Lenovo IdeaPad S9 3

Inleiding

De Lenovo IdeaPad S9 is een mini-laptop met 8.9" inch display en het meegeleverde besturingssysteem is Linux. Als je liever gebruikmaakt van Windows XP, kun je ook het grotere broertje van de IdeaPad S9 eens proberen: de IdeaPad S10. Deze heeft naast Windows XP ook een groter scherm (10" inch) en beschikt standaard over Bluetooth. Op de S9 is Bluetooth optioneel. Uiteraard beschikt de compacte IdeaPad S9 wel over WiFi, zodat je overal draadloos kan internetten, en over 1.3 megapixel webcam waarmee je kan videochatten. Verder is er een harddrive van 80GB, dus je kan er aardig wat bestanden op kwijt. De Lenovo IdeaPad S9 komt in eerste instantie in het wit, zwart en rood. De hier opgenomen afbeeldingen zijn nog van de verder gelijkvormige S10.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo IdeaPad S9 is een netbook of mini-laptop met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De Lenovo IdeaPad S9 is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en rood.

Hardware

De Lenovo IdeaPad S9 draait op een 2 GHz Intel Atom processor en heeft een intern geheugen van 80 GB. Het DDR2 SDRAM werkgeheugen bedraagt 512 MB. De maximale resolutie van het 8,9\" scherm is 1024 x 600 pixels. Het scherm wordt aangestuurd door een Intel GMA 950 grafische chip. Met de ingebouwde webcam kan je de IdeaPad S9 ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

In totaal staan er 2 USB poorten tot je beschikking. Op deze poorten kan je bijvoorbeeld een extra muis, groter toetsenbord of printer aansluiten. Verder bezit de IdeaPad S9 in- en uitgangen voor internet, audio en VGA. Het is dus mogelijk een extern scherm op de Lenovo aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De Lenovo IdeaPad S9 kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi.

Software

De Lenovo IdeaPad S9 draait op . . De Lenovo IdeaPad S9 is onder andere geschikt voor internet, e-mail, browsen, het bekijken van foto en video's, educatie, sociaal netwerken en basisapplicaties.

Prijzen en beoordelingen Lenovo IdeaPad S9

Van de Lenovo IdeaPad S9 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Lenovo IdeaPad S9 beschikbaar.

Specificaties Lenovo IdeaPad S9

Algemeen
ProductLenovo IdeaPad S9
Aankondiging2008
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend