Interessant:

Astro TV op je navigatiesysteem

nieuws 9 september 2008 om 09:30

Het Delftse bedrijf Navigatiestemmen.nl heeft weer een leuke nieuwe navigatiestem geintroduceerd: ditmaal neemt het medium Tine je mee op 'Astro-navigatie'.

Astro-navigatie - met de nodige meligheid geintroduceerd onder het mom "Niet meer op TV, Astro-navigatie nu in de auto!" - maakt "een einde aan onzekerheid over de af te leggen weg of route. Na een uitgebreid en intensief selectieproces door Navigatiestemmen.nl, heeft medium Tine bij hoge uitzondering haar medewerking verleend aan dit bijzondere project. Door haar professionele aanpak en jarenlange ervaring met verschillende paranormale technieken weet medium Tine, in een sfeer van vertrouwen en anonimiteit, de juiste weg te wijzen aan gebruikers van het populaire navigatiesysteem TomTom."

Tine krijgt kristalhelder door welke weg je moet volgen. Naast de gebruikelijke navigatiecommando's, doet medium Tine onderweg aan de gebruikers van de navigatiestem enkele persoonlijke openbaringen over heden en verleden. Na eenmalige betaling voor de navigatiestem, wijst medium Tine de gebruiker zonder wachttijd voor altijd de juiste weg.

Navigatiestemmen.nl maakte eerder onder meer ook Pim Fortuyn, Rinus Michels, Gonny van Oudenallen, Kim Holland en Bassie en Adriaan beschikbaar als navigatiestem.

Navigatiestemmen.nl