Interessant:

Bassie en Adriaan vaak mee op vakantie

nieuws 5 augustus 2008 om 10:42

Bassie en Adriaan, en hun collega's Vlugge Japie, Robin de Robot en De Baron, zijn de meest populaire navigatiestemmen van de zomer van 2008. Dit blijkt uit de verkoopcijfers van het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl.

"Rondom de zomervakantie zien we een duidelijke verhoging van het aantal verkochte navigatiestemmen, mensen vinden het leuk om op vakantie te gaan met eens een andere navigatiestem." aldus Sybolt Harkema, Managing Director Navigatiestemmen.nl. Deze zomer is een duidelijke voorkeur zichtbaar bij de vakantiegangers voor de navigatiestemmen uit de bekende kinderseries Bassie en Adriaan.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie van Navigatiestemmen.nl meer dan 60 verschillende stemmen. Zo spraken Marijke Helwegen, Emile Ratelband, Kim Holland, Hans Kazan, Maud Mulder, Manon Thomas en vele andere bekende Nederlanders een eigen navigatiestem in om gebruikers van navigatiesystemen te helpen de weg te vinden.

Navigatiestemmen.nl