Interessant:

LG V40 ThinQ vanaf februari 2019 te koop

nieuws 16 januari 2019 om 17:49

De V40 ThinQ, die LG aankondigde tijdens de CES in Las Vegas komt ook naar Nederland. De V40 ThinQ is een nieuw toptoestel van LG met maar liefst vijf camera's en een adviesprijs van 749 euro.

6,4-inch randloos scherm

De LG V40 ThinQ volgt de LG V30 uit augustus 2017 op en doet eer aan aan het klassieke V-serie-ontwerp met een verbeterd 6,4-inch FullVision OLED-scherm en nog dunnere randen dan voorheen. Aangedreven door het Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform in combinatie met 6 GB RAM en 128 GB interne opslag levert de LG V40 ThinQ topprestaties.

Maar liefst vijf camera's

De hoofdcamera van de V40 ThinQ is voorzien van drie verschillende lenzen (net als bijvoorbeeld de Huawei Mate 20 Pro): een 16 megapixel supergroothoeklens, een 12 megapixel standaardlens en een 12 megapixel telelens. Met de drie lenzen kan je optisch inzoomen en optisch uitzoomen. De 107-graden supergroothoeklens legt met gemak meer vast, terwijl de telelens met tweevoudige optische zoom (of 3.2x de zoom in combinatie met de groothoeklens) heldere foto's maakt zonder verlies van beeldkwaliteit, zelfs bij een verre afstand. De triple shot-functie combineert beelden van alle drie de lenzen in een korte video die gemakkelijk kan worden gedeeld. De selfiecamera heeft een groothoeklens van 5 megapixels en een standaardlens van 8 megapixel die samenwerken om een perfect diepte-effect te creŽren. Met een schuifregelaar op het scherm kan de achtergrondscherpte worden aangepast.

LG V40 - Voor en achterkant
LG V40 - Voor en achterkant

Premium audio

De LG V40 ThinQ is namelijk de eerste LG-smartphone die is afgestemd met Meridian Audio. De 32-bit Hi-Fi Quad DAC produceert een geluid dat zeer dicht bij de kwaliteit van de originele opname komt. De Boombox Speaker verdubbelt de bas van conventionele smartphone-luidsprekers door gebruik te maken van de interne ruimte van het apparaat als resonantiekamer. Wanneer de LG V40 ThinQ op een solide oppervlak of holle doos wordt geplaatst, dan werkt de LG V40 ThinQ als een woofer om de bas nog meer te versterken.

Verkrijgbaarheid LG V40 ThinQ

De LG V40 ThinQ is in Nederland beschikbaar vanaf begin februari. De adviesprijs van de LG V40 ThinQ is 749 euro (na 150 euro kassakorting). Bij pre-order of aankoop van de V40 ThinQ tussen 17 januari en 14 februari krijg je de LG WK7 smartspeaker met Google Assistent van ongeveer 200 euro cadeau. Hiertoe dien je je wel te registreren bij LG.

portablegear.nl