Interessant:

Klanten beloond met blijvend voordeel bij KPN

nieuws 22 mei 2013 om 11:14

Ben je het ook zat om als 'vaste klant' geen extra's te krijgen, terwijl nieuwe klanten met leuke cadeautjes en voordeeltjes worden binnengehaald? Sinds kort heeft KPN een aantrekkelijke deal genaamd KPN Compleet. [advertorial]

Ben je het ook zat om als 'vaste klant' geen extra's te krijgen, terwijl nieuwe klanten met leuke cadeautjes en voordeeltjes worden binnengehaald?

Sinds kort heeft KPN een aantrekkelijke deal voor consumenten genaamd KPN Compleet. Klanten die alles voor thuis (het Alles-in-één Pakket met Interactieve TV, internet, vast bellen) én een of meerdere mobiele abonnementen bij KPN gebundeld afnemen, worden blijvend beloond met extra voordelen.

Als enige in Nederland biedt de provider iedereen de mogelijkheid om deze diensten voor thuis en mobiel onder één dak te brengen. KPN beloont daarbij de klant voor de gebundelde afname: als 'complete' klant krijg je namelijk gratis het Pluspakket met 45 extra tv-zenders zoals Nick Jr en Comedy Central Family. Ook kun je binnen Nederland onbeperkt onderling bellen met de KPN-nummers van gezinsleden en is iedereen zo altijd bereikbaar zonder dat je op de kosten hoeft te letten. En als 'complete' klant krijg je ook nog eens maandelijks dubbel zoveel minuten, sms'jes en MB's bij KPN Mobiel, het laatste mobiele abonnement van KPN. De voordelen lopen zo lang deze vier diensten op één huisadres geregistreerd staan.

Met name voor gezinnen, met vaak ook meerdere mobiele abonnementen, biedt KPN Compleet extra gemak en voordeel. Ouders houden de kosten van onderling bellen binnen het gezin onder controle, terwijl ze met de verdubbeling van de mobiele belminuten, sms'jes en MB's tegemoet kunnen komen aan de wens van de kinderen om meer gebruik te maken van hun mobiele telefoon. En het beheren van alle telecomabonnementen wordt voor gezinnen een stuk makkelijker door alles onder één dak onder te brengen. Daarbij houdt iedereen in het gezin de vrijheid om zelf het abonnement samen te stellen.

Voor KPN Compleet betaal je niets extra's. Het zijn extra voordelen voor klanten die Alles-in-één voor thuis en een of meerdere mobiele abonnementen van KPN hebben. Welk type abonnement je kiest, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wil je ook blijvend beloond worden? Maak dan je KPN Compleet. Kijk voor informatie op kpn.com/compleet of bekijk de YouTube video.

Klanten beloond met blijvend voordeel bij KPN
Klanten beloond met blijvend voordeel bij KPN

KPN Compleet