Interessant:

T-Mobile ook met combinatievoordeel

nieuws 13 juni 2018 om 08:17

T-Mobile introduceert als laatste aanbieder op de markt een korting bij combinatie van mobiele en vaste diensten. KPN, Telfort, Vodafone en Ziggo gingen T-Mobile de afgelopen jaren al voor. Het klantvoordeel van T-Mobile bestaat uit korting gecombineerd met upgrades voor je diensten.

Voordeel vanaf twee abonnementen

Vanaf twee abonnementen op hetzelfde adres kan je bij T-Mobile nu ook profiteren van Klantvoordeel. Het totale voordeel hangt af van het aantal en type abonnementen op je adres. Zo ontvang je niet alleen extra voordeel bij meerdere mobiele abonnementen op n adres, maar ook bij het combineren van mobiele- en vaste abonnementen.

Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing: Bij T-Mobile hebben we een missie, we nemen beperkingen weg in de telecomsector. Keuzevrijheid, zorgeloosheid en de beste klantervaring bieden, staan bij ons centraal. De groeiende behoefte om alles-in-een pakketten bij n provider af te nemen en de beperkte keuze die daar tegenover staat, is ook zon beperking. Met klantvoordeel maken we onbeperkt mobiel internet bereikbaar voor een nog grotere groep consumenten en bieden daarnaast nu ook de mogelijkheid dit te combineren met vaste diensten. "

Klantvoordeelopties

Het klantvoordeel hangt af van de combinatie van diensten die je afneemt bij T-Mobile. De basis van het klantvoordeel is een maandelijkse extra korting die varieert tussen de 2,50 en 12,50 euro per maand. Daarnaast ontvang je de volgende voordelen:

  • Als je je mobiele abonnement combineert met internet van T-Mobile Thuis, krijg je gratis een stap hogere internetsnelheid voor je Thuis internetabonnement.
  • Als je je mobiele abonnement combineert met TV van T-Mobile Thuis dan krijg je elk maand 7,50 euro tegoed dat je kunt gebruiken voor n of meerdere extra TV-pakketten.
  • Als je een mobiel abonnement combineert met een ander T-Mobile abonnement dan krijg je maandelijks gratis extra data van 500 MB tot 2 GB afhankelijk van je mobiele abonnement.

Klantvoordeel wordt standaard

T-Mobile is de laatste operator met een klantvoordeel-aanbod. In 2014 introduceerde Telfort als eerste een soortgelijk aanbod. Eind mei heeft Telfort dit zogeheten CombiVoordeel nog aangescherpt. Bij KPN heet het combinatievoordeel KPN Compleet. Ook Vodafone Ziggo biedt met Non Stop voordeel een soortgelijke korting.

portablegear.nl