Interessant:

Suunto 9 Baro Titanium: nieuw multisporthorloge

nieuws 22 november 2018 om 14:29

Suunto komt met een nieuw multisport GPS-horloge, de Suunto 9 Baro Titanium. Het horloge is zeer compleet met onder andere een 24/7 optische polshartslagmeting, touchscreen en verwisselbare bandjes.

Het nieuwe model van Suunto 9 heeft een barometer en een bezel van titanium. Het horloge is ook verkrijgbaar in een goedkopere versie zonder barometer. De Suunto heeft 80 vooraf ingestelde sporten. De voortgang van je trainingen volg je in de Suunto Movescount App die al je activiteiten registreert en je op de hoogte houdt van je wekelijkse trainingsdoelen. De connectie met je smartphone toont ook inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen op het horloge.

Slimme accutechnologie

Slimme accutechnologie zorgt voor een veel langere gebruiksduur. Wanneer het horloge alleen gebruikt wordt voor tijd gaat het 14 dagen mee. Zodra het horloge op een trainingsmodus staat gelden verschillende duurtijden. Zo gaat het horloge 25 uur mee op Performance, 40 uur met Endurance en 120 uur in de Ultra Mode. Je wordt op tijd gewaarschuwd om je horloge weer op te laden wat met een USB-kabel supersnel gaat. Je wordt tijdens je activiteit gewaarschuwd als de gekozen instelling te veel van je batterij vergt en je beter een zuinige instelling kunt kiezen.

Suunto 9 Baro Titanium
Suunto 9 Baro Titanium

Kompas en hoogtenavigatie

Naast de reeds genoemde features beschikt het horloge ook over een kompas en POI (Point of Interest) en hoogtenavigatie met ETA, restafstand, POI naderingsalarm, stormalarm, weertrend en zonopkomst- en zonsondergangstijden. Daarnaast is het horloge 100m waterbestendig en heeft het FusedSpeed en FusedTrack dat ervoor zorgt dat de GPS minder energie verbruikt en toch je snelheid en route bijhoudt.

Verkrijgbaarheid

De Suunto 9 serie is vanaf nu verkrijgbaar. De Suunto 9 Baro Titanium heeft een adviesprijs van 699 euro en de Suunto 9 Black, White en Lime een adviesprijs van 499 euro. Vorige maand kwam Polar met de nieuwe Vantage M en V modellen op de markt.

portablegear.nl