Interessant:

Nieuw slim slot van Nuki

nieuws 16 oktober 2018 om 15:01

Slimme slotenmaker Nuki komt in november met de tweede versie van haar smartlock, de Smart Lock 2.0. Het bereik van het slot is nu beter, het slot reageert sneller en het slot is compatibel met Apple HomeKit en Zigbee.

Deze nieuwe versie maakt je woning veiliger dankzij een deursensor, een kleine magneet die op het deurkozijn of aan de muur wordt bevestigd. Zo zie je voortaan niet alleen of je deur op slot dan wel ontgrendeld is, maar ook of de deur zelf open of dicht is.

De Nuki Smart Lock 2.0 wordt vervaardigd in Zwitserland en is 100% compatibel met Android en iOS. Met de app ken je vooraf toegangsrechten toe aan vrienden, familie of dienstverleners die toegang moeten hebben tot je woning. Dankzij Nuki behoort de sleutel onder de deurmat definitief tot het verleden. De Smart Lock heeft handige opties, zoals de afstandsbediening Nuki Fob en het toetsenbord Nuki Keypad: ideale oplossingen om kinderen, leveranciers en verzorgenden toegang te geven tot je woning.

Nuki Smartlock 2.0
Nuki Smartlock 2.0

De Smart Lock 2.0 is in enkele minuten te installeren op een bestaand slot zonder je deur zelf te moeten aanpassen. Het deurslot is nu ook geschikt voor ovale cilindersloten en laat zich ook hierop in een oogwenk installeren. Het slot kan ook worden ge´ntegreerd in bestaande Smart Home-oplossingen zoals Ring of Nest en het is combineerbaar met populaire spraakassistenten zoals Siri, Alexa, Google Assistant en nu ook Apple HomeKit.

De Smart Lock 2.0 is verkrijgbaar vanaf november 2018 en kost 299 euro voor de Combo 2.0 Smart Lock + Nuki Bridge. Er wordt ook een upgrade tegen een speciale prijs ter beschikking gesteld voor wie werkt met de eerste versie van Smart Lock.

portablegear.nl