Interessant:

Tele2 met abonnement voor kinderen

nieuws 16 oktober 2018 om 14:02

Tele2 komt met een sim-only abonnement speciaal voor kinderen. Het abonnement wordt afgesloten door ouders en biedt 1 GB mobiel internet en onbeperkt bellen naar 3 nummers. Per maand is er een belplafond van 10 euro.

Het abonnement met de naam Tele2 Kids 1 GB is de allereerste sim-only speciaal voor kinderen. De datalimiet van het abonnement bedraagt 1 GB. Belminuten zijn niet inbegrepen en kosten 0,15 per minuut. Er kunnen drie nummers ingesteld worden, waarmee onbeperkt gebeld kan worden. Deze nummers zijn maximaal eens per maand te wijzigen.

Er is een plafond van 10 euro per maand ingesteld om veel kosten buiten de bundel te vookomen. Wanneer je kind dat bedrag heeft bereikt, ontvang je een melding per sms en worden alle diensten geblokkeerd. Let op, dat betekent dat je kind helemaal niet meer kan internetten, bellen en/of sms’en. Ook niet de drie nummers die hij of zij normaal onbeperkt kan bellen. Het is nog wel mogelijk om gebeld te worden en om sms’jes te ontvangen. Standaard is het gebruik in het buitenland uitgesloten om hoge kosten te voorkomen. Deze blokkade is op te heffen.

In de Tele2 app kan je het verbruik van je kind eenvoudig monitoren. Als de maandelijkse databundel verbruikt is wordt extra dataverbruik geblokkeerd. Het is wel mogelijk om op de telefoon extra data bij te kopen. Dit is ook mogelijk vanuit de app.

Eerder dit jaar vernieuwde Tele2 haar abonnementen.

portablegear.nl