Interessant:

Headphone van 380 euro cadeau bij Sony Xperia XZ3

nieuws 1 oktober 2018 om 12:02

Sony start vandaag met de verkoop van de Xperia XZ3. Bij bestellen van de Xperia XZ3 tussen 1 oktober en 4 november 2018, krijg je een Sony WH-1000XM3 Wireless Noise Cancelling headphone ter waarde van 380 euro cadeau.

De Xperia XZ3 is tijdens de IFA 2018 aangekondigd en is het nieuwe toptoestel van Sony voor het laatste kwartaal 2018 en het eerste kwartaal 2019. Het toestel heeft een 6-inch QHD+ HDR OLED scherm, aangedreven door Sony’s BRAVIA OLED TV technologie, met levendige kleuren, scherpe afbeeldingen en diepere tinten zwart. Hi-Res Audio zorgt voor uitstekend geluid. Het toestel draait vanaf levering op Android 9 Pie.

Sony Xperia XZ3 range
Sony Xperia XZ3 range

Bedienen met Side sense

De Xperia XZ3 introduceert een nieuwe interface: door middel van Artificial Intelligence wordt aan de zijkanten van de Xperia XZ3 een extra menu weergegeven en opties geboden om door de smartphone heen te navigeren. Tik je bijvoorbeeld twee keer aan één van de zijkanten van de Xperia XZ3, dan toont hij op de plek waar je hebt getikt een nieuw en slim menu met laatst gebruikte of voorspelde apps. Bovendien kun je gemakkelijk met één hand inzoomen op foto’s of gemakkelijk teruggaan in je scherm. Ontworpen met steeds groter wordende schermen in het achterhoofd, biedt Side sense een gemakkelijke en nieuwe manier van het bedienen van je smartphone met één hand.

Advanced Motion Eye camera

De XZ3 heeft een Advanced Motion Eye camera. Nieuw is de smartlaunch, deze functie start direct de camera op wanneer je je telefoon oppakt en in een horizontale houding houdt. Verder kan je rekenen op reeds bekende functies, zoals Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus en Smile shutter. Ook blijft het met de XZ3 mogelijk om 4K HDR video's te schieten. Ter aanvulling van de 19-megapixel hoofdcamera beschikt de Xperia XZ3 over een 13-megapixel selfiecamera. De toevoeging van de Bokeh-functie aan de front-camera zorgt ervoor dat je nooit eerder zulke creatieve selfies kon vastleggen.

Sony Xperia XZ3 Motion Eye camera
Sony Xperia XZ3 Motion Eye camera

De Xperia XZ3, die de Xperia XZ2 opvolgt, is verkrijgbaar met een adviesverkoopprijs van 799 euro. De Xperia XZ3 is vanaf 1 oktober te bestellen en wordt op vrijdag 5 oktober opgestuurd naar consumenten. De Xperia XZ3 ligt vanaf 5 oktober in de winkels.

portablegear.nl