Interessant:

Samsung met Infinity scherm in J-serie

nieuws 27 september 2018 om 11:23

Samsung komt met de Galaxy J4+ en de J6+. Beide toestellen zijn qua uiterlijk identiek en brengen een 6-inch Infinity Display naar het middensegment van Samsung. De toestellen zijn vanaf oktober verkrijgbaar.

“Het Galaxy-portfolio staat bekend om de combinatie van stijl, gebruiksgemak en innovatie,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De nieuwe J6+ en J4+ zijn typische Galaxy-toestellen met premium mogelijkheden voor een zeer betaalbare prijs. Zoals alle Samsung-producten zijn ze ontworpen om het leven van mensen te verrijken.”

Infinity display in het middensegment

Net als de premium Galaxy-smartphones hebben de Galaxy J6+ en J4+ een Infinity Display (6.0 inch HD+). In combinatie met de slanke rand en het grote scherm is dat ideaal om te gamen, films te kijken of te multitasken. Met de functie Split Screen gebruik je gemakkelijk twee apps tegelijkertijd. Dolby Atmos voor Dolby Surround is ook aanwezig. De 3.300 mAh accu is 10% groter dan de accu bij de Galaxy J6. De Galaxy J6+ heeft 3 GB RAM en 32 GB geheugen, en de Galaxy J4+ heeft 2 GB RAM en 32 GB geheugen. Beide smartphones hebben met een microSD card een intern geheugen tot 256 GB.

Samsung Galaxy J4+ rood
Samsung Galaxy J4+ rood

High-end features

De Galaxy J6+ en J4+ hebben gezichtsherkenning voor snelle en veilige ontgrendeling. Ook een vingerafdruksensor is aanwezig aan de zijkant van de toestellen. Op de Galaxy J6+ zit een 13-megapixel camera aan de achterzijde en een 8-megapixel Dual Camera aan de voorkant. De Galaxy J4+ heeft een 5-megapixel selfiecamera. De Galaxy J6+ en J4+ hebben een groter F 1.9 diafragma aan de achterzijde. Dat maakt de camera perfect voor het maken van heldere beelden, zelfs bij weinig licht. De floating shutter-functie is ideaal om snel met één hand te fotograferen.

Samsung Galaxy J6+ achterzijde
Samsung Galaxy J6+ achterzijde

De nieuwe Galaxy J6+ verschijnt in de kleuren zwart, grijs en rood en is verkrijgbaar vanaf 239 euro. De Galaxy J4+ verschijnt in het zwart, roze en goud en is verkrijgbaar vanaf 189 euro. Beide toestellen zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar. In mei dit jaar introduceerde Samsung de Galaxy J6. Deze wordt waarschijnlijk uitgefaseerd.

portablegear.nl