Interessant:

Verkoop Samsung Galaxy Note9 van start

nieuws 24 augustus 2018 om 08:36

Vandaag start de verkoop van de Samsung Galaxy Note9. De Note9 is op dit moment de beste telefoon die Samsung te bieden heeft. Je moet wel diep in de buidel tasten, de goedkoopste versie heeft een adviesprijs van 999 euro. De duurdere versie kost 1.249 euro.

“De Galaxy Note-serie heeft veel trouwe fans en die zijn eraan gewend dat ieder nieuwe model weer vol zit met baanbrekende innovaties,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Note9 zal hen niet teleurstellen. De verbeterde S Pen is de eerste ooit met connectiviteit. Daarnaast heeft het nieuwe model Samsungs meest intelligente camera tot nu toe. Speciaal voor de fans doen we bij de release van de Galaxy Note9 iets extra’s. Met een bus waar je de Note9 kunt ervaren, trekken we door het hele land. Vanzelfsprekend kunnen ook anderen tijdens deze Roadshow nader kennismaken met één van de meest geavanceerde smartphones uit ons portfolio.”

S-Pen uiteraard standaard

De Note9, twee weken geleden aangekondigd, heeft standaard 128 of 512 GB geheugen, wat je middels microSD nog verder kan uitbreiden. De batterij van de Note9 kan bij normaal gebruik 24 uur mee. Daarnaast staat de Note-serie al jaren bekend om de gebruiksvriendelijke S Pen. Die was al handig bij schrijven en tekenen, maar nu maak je met de S Pen óók eenvoudig selfies en groepsfoto’s. Daarnaast kun je slides presenteren, video’s pauzeren en starten en nog veel meer. En met de intelligente camera op de Note9, die we ook al zagen bij de Galaxy S9, maak je altijd en overal prachtige foto’s. De camera laat je namelijk weten als het beeld wazig is of als er bijvoorbeeld iemand met zijn ogen knippert, zodat je gelijk nog een foto kunt maken zonder dat het moment verloren gaat.

Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9

6,4-inch Infinity Display

Net als de andere high-end modellen van Samsung, is de Note9 uitgerust met het Infinity Display. Met een 6,4 inch Super AMOLED scherm heeft de Galaxy Note9 het grootste edge-to-edge display van alle Notes. De stereo speakers met Dolby Atmos (getuned door AKG) laten video’s en games bovendien beter klinken dan ooit. Volgens YouTube is de Note 9 dé smartphone waarop je filmpjes het beste ervaart.

De Galaxy Note9 met Hybrid Dual SIM is verkrijgbaar in de kleuren blauw (Ocean Blue), zwart (Midnight Black) en paars (Lavender Purple). Er zijn twee varianten. Een versie met 128 GB geheugen met een verkoopadviesprijs van 999 euro, en de versie met 512 GB met een verkoopadviesprijs van 1249 euro. Dit laatste model is alleen beschikbaar in Midnight Black.

portablegear.nl