Interessant:

Samsung introduceert Galaxy Note9

nieuws 9 augustus 2018 om 15:04

Zoals aangekondigd heeft Samsung vandaag de nieuwe Galaxy Note9 aangekondigd. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is uitgerust met de beste technologie, maar biedt weinig nieuws. De duurste versie kost 1.249 euro!

“De Galaxy Note is altijd ons paradepaardje geweest op het gebied van premium technologie en baanbrekende innovaties,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Galaxy Note9 zet die lijn op alle vlakken voort met performance, power en intelligentie. Note-fans zijn loyaal en dat vertrouwen mogen wij niet beschamen. Het toestel is volledig toegesneden op de wensen en behoeftes van nu. Of we het nu hebben over werk of entertainment, met de Galaxy Note9 haal je alles uit je drukke leven.”

Groot scherm en dubbele camera

Het nieuwe Infinity Display heeft het grootste edge-to-edge display op een Note ooit. Het Super AMOLED scherm meet 6,4-inch en biedt een resolutie van 1.440 x 2.960 pixels. Qua geluid kan je rekenen op stereo speakers die zijn getuned door AKG met Dolby Atmos voor meeslepende sounds. De nieuwe Note heeft ook de grootste batterij ooit in een Galaxy-telefoon. Met 4.000 mAh kan je de hele dag vooruit. Het toestel is verkrijgbaar in een 128 GB en een 512 GB variant. Beide varianten zijn voorzien van uitbreidbaar geheugen.

De dubbele camera op de Note9 is een doorontwikkeling van de vorige generatie Samsung camera's. De Dual Aperture lens past zich, net als het menselijk oog, automatisch aan lichtomstandigheden aan. Zo maak je met de Galaxy Note9 altijd glasheldere foto’s. Dankzij de scene optimizer herkent de camera tot twintig verschillende scenes. Op basis van deze scenes wordt je opname geoptimaliseerd.

Premium Galaxy technologieën

Alle premium Galaxy technologieën zitten standaard in de Note9. Dat betekent dat je snel draadloos oplaadt, dat het toestel IP68 water- en stofafstotend4 is en dat je geniet van Samsung diensten zoals Samsung Health. Uiteraard is de Galaxy Note9 uitgerust met Samsungs beveiligingssysteem KNOX en tal van biometrische veiligheidsopties, zoals scannen (vingerafdruk, iris) en gezichtsherkenning.

Samsung Galaxy Note9 - S-Pen
Samsung Galaxy Note9 - S-Pen

Verkrijgbaarheid en pre-order voordeel

De Galaxy Note9 met Hybrid Dual SIM is vanaf 24 augustus verkrijgbaar in de kleuren blauw (Ocean Blue), zwart (Midnight Black) en paars (Lavender Purple). De 128 GB versie heeft een adviesprijs van 999 euro. De 512 GB versie, die alleen verkrijgbaar is in het zwart, heeft een adviesprijs van 1.249 euro. Het toestel volgt de Note8 uit 2017 op.

Voor mensen die hun oude toestel inruilen en de Galaxy Note9 vooruitbestellen, geldt een pre-ordervoordeel tot en met 23 augustus 2018. Bij het inleveren van een oude smartphone krijg je 100 euro plus de inruilwaarde van je oude telefoon als korting op een nieuwe Note9. Ruil je een oude Galaxy Note in, dan ontvang je 200 euro standaardkorting in plaats van 100 euro.

portablegear.nl