Interessant:

Samsung met nieuwe high-end Galaxy S4

nieuws 1 augustus 2018 om 19:55

Eind augustus komt Samsung met een nieuwe high-end tablet, de Galaxy Tab S4. In combinatie met DeX en de S-Pen is de S4 gemaakt voor productiviteit. De S4 is verkrijgbaar vanaf 699 euro.

"Bij Samsung geloven we in innovaties die je leven verrijken," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Onze focus ligt op de ontwikkeling van producten en services die je helpen het optimale uit de mogelijkheden te halen. De Galaxy Tab S4 is daarvan het meest recente bewijs. Via verbeterde prestaties en grotere mobiliteit functioneer je op de toppen van je kunnen. De tablet sluit bovendien naadloos aan op je IoT-ecosysteem."

PC-omgeving met Samsung DeX

De Galaxy Tab S4 is Samsungs eerste tablet die dankzij DeX verandert in een volwaardige PC-omgeving. Multitasken, windows vergroten en verkleinen, content van de ene app naar de andere slepen, gebruik maken van keyboard shortcuts en commando's, is allemaal mogelijk. Ook open je meerdere applicaties - zowel Android als Microsoft Office apps - direct op de Galaxy Tab S4. De tablet is compatibel met HDMI-adapters, waardoor je de tablet kunt gebruiken als tweede scherm. Dat maakt multitasken, samen met collega's aan dezelfde documenten werken en aanpassingen doen in real-time eenvoudig.

S Pen inbegrepen

De Galaxy Tab S4 is voorzien van Samsungs S Pen, die debuteerde op de Galaxy Note. De S Pen ligt in de hand als een gewone pen waardoor tekenen en schrijven op de tablet natuurlijk aanvoelt. Naast het verbeteren van de productiviteit, gebruik je de S Pen om je creativiteit te uiten. Met de S Pen kan je schetsen, aantekeningen maken, navigeren, vertalen en alles bijhouden in Samsung Notes.

Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4

De S4 heeft een 10,5 inch Super AMOLED met een screen ratio van 16:10 en met een resolutie van 2560 x 1600 (287 PPI). De tablet heeft vier speakers met Dolby Atmos surround sound, tuned by AKG.

De Samsung Galaxy Tab S4 is vanaf 24 augustus verkrijgbaar in een Wi-Fi en een LTE-versie voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk 699 en 759 euro. Vanaf 1 augustus kun je de Galaxy Tab S4 al online bestellen en ontvang je gratis een Book Cover Keyboard van 150 euro. Eind augustus komt Samsung ook met de nieuwe Samsung Galaxy Tab A 10.5. De Tab S4 volgt de Tab S3 uit begin 2017 op.

portablegear.nl