Interessant:

Samsung met Galaxy Tab A 10.5

nieuws 1 augustus 2018 om 19:29

Eind augustus komt Samsung met een niewe tablet in de Galaxy A serie, de Galaxy Tab A 10.5. De tablet combineert kindvriendelijke entertainmentopties met verbeterde audiovisuele functies. De tablet krijgt een adviesprijs vanaf 329 euro en is verkrijgbaar in een WiFi en 4G uitvoering.

"Zoals met al onze producten willen we het dagelijks leven met de Galaxy Tab A 10.5 leuker en makkelijker maken," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "De tablet is zo ontworpen dat iedereen in het gezin er op zijn eigen manier optimaal plezier aan beleeft. Bovendien maken de nieuwe connectiviteitsfuncties het device perfect als besturingspaneel van je slimme huishouden."

Onderzoek1 toont aan dat Nederlanders een tablet het liefst gebruiken voor entertainment zoals het spelen van games, het bekijken van video's of het lezen van boeken. Het 10,5 inch display van de Galaxy Tab A 10.5 is daar uitstekend voor geschikt. De slanke randen rond het scherm zorgen voor een royale screen-to-body ratio met 16:10 beeldverhouding. Met de Quad Speakers in iedere hoek geniet je van een goede 3D-sound met ondersteuning van Dolby Atmos.

Via de Multi User Mode creŽer je eenvoudig meerdere accounts op de Galaxy Tab A 10.5. Zo geniet iedereen in het gezin op zijn eigen manier van de tablet. Kids Mode, een speciaal op kinderen afgestemde interface maakt leren en entertainment eenvoudig, veilig ťn leuk. Dit wordt versterkt door de apps Kids Browser, Galaxy for Kids en acht apps van populaire merken, zoals LEGO Batman en Ninjago. Verder heb je als ouder via de Kids Mode controle over wat je kind kijkt en hoe lang zij de tablet kunnen gebruiken.

Samsung Galaxy Tab A 10.5
Samsung Galaxy Tab A 10.5

Door connectiviteitsfuncties is de Galaxy Tab A 10.5 uitermate geschikt als centrale afstandsbediening in slimme huishoudens. Always On Daily Board houdt je standaard op de hoogte van het laatste nieuws en bevat een klok, kalender en een digitale fotogalerij. Via SmartThings en SmartThings Cloud bedien je je connected home snel en efficiŽnt.

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 met 32 GB (WiFi of 4G) is vanaf 24 augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 329 euro. De laatste tablets uit de Tab A-serie dateren van 2016, toen Samsung de Tab A 7.0 en Tab A 10.1 introduceerde. Eind augustus komt Samsung ook met de Galaxy Tab S4 een tablet vooral gericht op zakelijke gebruikers.

portablegear.nl