Interessant:

Samsung lanceert Galaxy Tab S3

nieuws 26 februari 2017 om 22:11

Zoals verwacht heeft Samsung op het Mobile World Congress de Galaxy Tab S3 aangekondigd. De S3 meet 9,7 inch, heeft quad speakers en is perfect voor het kijken van films en het spelen van games.

“Bij Samsung rekken we de grenzen van wat er technisch mogelijk is continu op om de best mogelijke producten te maken. Zo maken we het leven leuker en gemakkelijker,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Met de Galaxy Tab S3 maken we films kijken en gamen op de tablet beter dan ooit tevoren. Of je nu wilt kijken naar films in 4K of actiegames wilt spelen, de Galaxy Tab S3 maakt het mogelijk. De tablet draait op de allernieuwste technologie, waarmee we gebruikersgemak 100% verzekeren.”

Samsung Galaxy Tab S3
Samsung Galaxy Tab S3

De Tab S3 heeft een 13-megapixel hoofdcamera met autofocus en een 5-megapixel selfiecamera. Entertainment staat centraal bij de S3. Dankzij 4K video playback is het kijken van films een bioscoopachtige ervaring. Ook is de Galaxy Tab S3 de eerste Samsung tablet met quad-stereo speakers, waarbij AKG van Harman zorgt voor eersteklas geluid. En met partners als Amazon is het kijken van HDR-video’s eenvoudig. De Galaxy Tab S3 is bovendien geoptimaliseerd voor het spelen van games. Vulkan API zorgt voor superieure graphics en Game Launcher voor een verbeterde gebruikerservaring en personalisatie. De Do Not Disturb-functie verzekert je van ongestoorde gameplay.

De Tab S3 heeft verschillende premium Galaxy technologieën, zoals:

  • HDR (High Dynamic Range) Video Content: Het Super AMOLED-scherm ondersteunt video’s in HDR (10-bit colored). Dat zorgt voor realistische kleuren en levendige digitale content.
  • Samsung Flow: Voor optimale veiligheid hanteert Samsung Flow biometrische authenticatie bij het inloggen. Dit wordt ook gebruikt om apparaten onderling te linken en voor het verzenden van documenten. Door synchronisatie mis je nooit een belangrijk bericht, of je nu je smartphone of tablet gebruikt.
  • S Pen: Voor een natuurlijk schrijfgevoel heeft de verbeterde S Pen een kleinere punt van 0,7 mm en verhoogde drukgevoeligheid. Daarnaast maak je met Screen Off Memo snel aantekeningen, bewerk je PDF-documenten met PDF Annotation en gebruik je Advanced Drawing Tools om te tekenen.

De Galaxy Tab S3 is vanaf begin april verkrijgbaar in Nederland, maar vanaf 27 februari vooruit te bestellen via de website van Samsung. De verkoopadviesprijs bedraagt € 679,- voor de WiFi-versie en € 769,- voor de versie met 4G.

portablegear.nl