Interessant:

Enorme selfiecamera op Huawei P Smart+

nieuws 18 juli 2018 om 18:55

Een half jaar na de introductie van de P Smart, lanceert Huawei vandaag haar opvolger: de P Smart+. De P Smart+ is een 6,3-inch smartphone met een dubbele camera aan de voor- en aan de achterzijde.

Ten opzichte van de P Smart is de P Smart+ een flinke verbetering. Eigenlijk is het toestel op alle gebieden krachtiger dan zijn voorganger. Allereerst heeft de P Smart+ een fors groter scherm dan op de Huawei P Smart. De Huawei P Smart+ is voorzien van een enorm FullView-display van 6,3-inch met een FHD+ resolutie. De kleurweergave van het display is verbeterd: het apparaat beslaat 85% van het kleurengamma en biedt daarmee kleurrijk kijkplezier.

Huawei P Smart+
Huawei P Smart+

Enorm krachtige selfiecamera

De Huawei P Smart+ heeft in totaal vier camera’s: twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevat het toestel een 24MP lens en een 2MP lens voor hi-res selfies. Aan de achterzijde bevat het toestel een camera met een 16MP en 2 MP lens voor foto’s met Bokeh effect. Met name de selfiecamera van de P Smart+ valt op. De nieuwste aanwinst binnen de P Smart-serie is, volgens Huawei, ontwikkeld voor de smartphonegebruiker die de telefoon ziet als het perfecte middel om zichzelf uit te drukken. De P Smart+ is daarom Huawei’s eerste smartphone met een sterkere (selfie)camera aan de voorkant, dan aan de achterkant. 

Huawei P Smart+ Blauw
Huawei P Smart+ Blauw

Beschikbaarheid

Verder kan je rekenen op een redelijk krachtige octacore 2,2 GHz processor met 4 GB intern geheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. De P Smart+ draait op EMUI 8.2 en Android 8.1 Oreo. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart en paars en zal vanaf 8 augustus te koop zijn bij Tele2, Media Markt, Belsimpel en Mobiel.nl voor een adviesprijs van 349 euro.

portablegear.nl


Gerelateerd nieuws