Interessant:

Moto Z3 Play Power Edition verkrijgbaar

nieuws 16 juli 2018 om 14:05

Motorola kondigt de beschikbaarheid van de Moto Z3 Play Power Edition in de Benelux aan. Het 6-inch modulaire toestel is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399 euro. Bij de Motorola Moto Z3 Play Power Edition zit nu een Battery Pack van 50 euro standaard in de doos.

De Moto Z3 Play volgt de Moto Z2 Play uit 2017 op en is een eenvoudige uitvoering van Motorola's (nog aan te kondigen) vlaggenschip: de Moto Z3. Het toestel is modulair en daardoor uitbreidbaar met extra opties. Nieuwe functionaliteit voeg je in een handomdraai toe aan de Z3 Play door een zogenaamde Moto Mod achter op het toestel te klikken. Hierdoor krijgen de toestellen extra functionaliteit. Zo print je bijvoorbeeld direct Polaroid-foto’s, of projecteer je video's vanaf je telefoon op een muur. Alle Moto Mods zijn compatible met de Z3 Play. Je kan de Mod's ook gebruiken om je toestel te personaliseren.

Motorola Moto Z3 Play - Rood
Motorola Moto Z3 Play - Rood

“De Moto Z3 Play Power Edition is voorzien van de nieuwste must-have functies, 6-inch Full HD Super AMOLED-scherm en 40-urige batterij tegen een aantrekkelijke prijs. De moto z3 play Power Edition bevat alle bekende Moto Experiences, inclusief Moto Display en Moto Actions. Het toestel heeft tevens een 2,5D-vormig Corning Gorilla glas. Met de 40-urige batterij ben je mobieler dan ooit en middels de TurboPower is je telefoon binnen enkele minuten volledig opgeladen. Met de modulaire technologie van motorola kan de moto z-familie wat geen andere smartphone kan. Ga goed voorbereid de zomer in met de JBL speaker, Instaprint, Gaming Mod, Turbo Charger, Wireless charger en de 360 Camera.” aldus Motorola in een persbericht.

Motorola Z3 Play - Blauw
Motorola Z3 Play - Blauw

Foto's schiet je met een dubbele hoofdcamera. Hierdoor kan je foto's maken met leuke scherpte-diepte-effecten. Google Lens2 is geďntegreerd, waardoor het toestel de wereld om je heen herkent en jou van informatie kan voorzien. Nieuw zijn zogenaamde Cinemagraphs. Cinemagraphs zijn een combinatie tussen een foto en een video. Een gedeelte van het beeld staat stil (de foto) en een gedeelte van het beeld beweegt (de video). Zo kan je bijvoorbeeld een foto maken van iemand die bellen blaast, waarbij alleen de bellen bewegen. Net als de meeste andere Motorola's is de Z3 Play voorzien van een waterafstotende coating.

De Moto Z3 Play Power Edition is beschikbaar voor een introductieprijs van 399 euro. Na de introductieperiode kost het toestel 499 euro.

portablegear.nl