Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 8.1
Opslag MB
Scherm6,3" (409 ppi)
Camera16,0 megapixel
Foto Huawei P Smart+ 1 Foto Huawei P Smart+ 2 Foto Huawei P Smart+ 3 Foto Huawei P Smart+ 4 Foto Huawei P Smart+ 5 Foto Huawei P Smart+ 6 Foto Huawei P Smart+ 7 Foto Huawei P Smart+ 8 Foto Huawei P Smart+ 9 Foto Huawei P Smart+ 10 Foto Huawei P Smart+ 11 Foto Huawei P Smart+ 12

Inleiding

De Huawei P Smart+ is de opvolger van de Huawei P Smarten is in juli 2018 aangekondigd. Het toestel draait op Android 8 en heeft 4 GB intern geheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. De processor is een octacore Kirin 710 die draait op 2,2 GHz.

Huawei P Smart+ camera's

De Huawei P Smart+ heeft vier camera’s: twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevat het toestel een 24MP lens en een 2MP lens voor hi-res selfies. Aan de achterzijde bevat het toestel een camera met een 16MP en 2 MP lens voor foto’s met Bokeh effect. Het toestel bevat vijf verlichtingsstanden, zoals zachte verlichting, vlinderverlichting en podiumverlichting voor studiokwaliteit foto’s. De HDR Pro functie zorgt ervoor dat selfies in real-time gecheckt kunnen worden. De Light Fusion op de P Smart+ heeft vier-in-een-pixel technologie waardoor er 300% meer licht binnenkomt. Hierdoor verbetert de helderheid, ook als foto’s in het donker worden gemaakt. Met de Front Circular Screen Light komt er meer licht binnen tijdens het maken van selfies en kan er meteen een preview getoond worden van selfies in donkere omstandigheden.Door de smart camera herkent het toestel 22 objecten en scenes en stelt daar meteen de juiste instellingen op af. Soms zijn de leukste momenten voorbij voordat iemand het doorheeft. Niet met de P Smart+. De SUPER Slow-mo functie vangt met 480 frames in één seconde ook alle vluchtige momenten.

Huawei P Smart+ gaming

De ‘Game Suit’ optimaliseert jouw game ervaring met de ‘niet storen functie’. Alle berichten, telefoontjes en alerts kunnen tijdelijk geblokkeerd worden of meldingen worden subtiel in een klein venster getoond. Om het geheel af te maken: met de Histen 5.0-3D surround sound op de P Smart+ komen alle games via je koptelefoon tot leven. Eind december 2018 introduceerde Huawei een nieuw toestel in de P smart-reeks, de Huawei P smart 2019, met onder andere een groter scherm (6,21-inch), een snellere processor en betere camera's.

Besturingssysteem Huawei P Smart+

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android O (of Android 8.0 Oreo) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Net als in Android 7 kan je gemakkelijk meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Oreo. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android 8 heb je ook meer controle over je notificaties. Zo kan je bijvoorbeeld instellen om wel notificaties te krijgen bij binnenlands nieuws, maar niet van sportnieuws. Of wel notificaties van reguliere appjes, maar niet van groepsapps. Ook kan je notificaties tijdelijk onderdrukken om ze na bijvoorbeeld een kwartier weer te laten verschijnen. Nieuw zijn ook de notification dots. Dit zijn arceringen van de app-icoontjes als er een notificatie is. Zo zie je dus direct dat je er bijvoorbeeld een nieuwe Facebook-update is. Nieuw is ook picture-in-picture (PIP). Deze techniek, bekend van televisies, geeft je de mogelijkheid om video's in een klein gedeelte van het scherm af te beelden. In de tussentijd kan je werken op je toestel. De video kan je op elke plek van het scherm neerzetten. Door de video uit beeld te schuiven, stop je het afspelen van de video. Een weinig zichtbare, maar wel belangrijke verbetering tot slot, is Google Play Protect, een virus scanner voor Android apps. Google poogt met deze virus-scanner de hoeveelheid malware op Google Play terug te dringen. Indien Play Protect problemen signaleert zal de betreffende app geblokkeerd of zelfs verwijderd worden.

Prijzen en beoordelingen Huawei P Smart+

Van de Huawei P Smart+ staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Huawei P Smart+ is door 2bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Huawei P Smart+ testoverzicht de testen

Specificaties Huawei P Smart+

Algemeen
ProductHuawei P Smart+
Aankondiging2018
Verkoopstart2018
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen157,6 x 75,2 x 7,6 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.340 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 8.1
CPU/Geheugen
ProcessorKirin 710
Kloksnelheid8 core (max 2,2 GHz)
RAM4 GB
Uitbreidbaar
Opslag64 GB + microSD
Scherm
Scherm6,3" (409 ppi)
Resolutie1.080 x 2.340px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera16,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera24,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB