Interessant:

Lenovo met Moto Z3 Play

nieuws 8 juni 2018 om 21:48

Lenovo heeft de Motorola Moto Z3 play aangekondigd. De Z3 Play is een goedkopere uitvoering van de nog aan te kondigen Moto Z3, het nieuwe vlaggenschip van Motorola. De Moto Z3 Play heeft een edge-to-edge display en - uiteraard - de nodige kunstmatig intelligentie.

Net als de andere toestellen in de Moto Z-reeks is de Z3 Play modulair. Nieuwe functionaliteit voeg je in een handomdraai toe aan de Z3 Play door een zogenaamde Moto Mod achter op het toestel te klikken. Hierdoor krijgen de toestellen unieke functionaliteit. Zo print je bijvoorbeeld direct Polaroid-foto’s, of projecteer je video's vanaf je telefoon op een muur. Alle Moto Mods zijn compatible met de Z3 Play. Je kan de Mod's ook gebruiken om je toestel te personaliseren.

Motorola Moto Z3 Play
Motorola Moto Z3 Play

De Moto Z3 Play is gemaakt van aluminium in combinatie met Gorilla Glass. Dit resulteert in een stevig toestel. De vingerprintsensor is verplaats naar de zijkant zodat je het meeste uit je scherm haalt. Je hebt 13 procent meer scherm door het edge-to-edge display met het 6 inch Full-HD Super AMOLED-scherm en 18:9 aspect ratio.

Motorola Z3 Play - Camera
Motorola Z3 Play - Camera

Maak prachtige foto’s, zelfs op bewolkte dagen, met de 8MP camera en 12MP en 5MP dual-camera’s aan de achterkant. De Moto Z3 Play heeft depth-sensing AI camera-features, voor leuke bokeh-effecten. Het toestel heeft een 30 procent snellere Snapdragon 636-processor dan zijn voorganger en een batterijduur tot wel 40 uur met de Moto Power Pack. Met vier microfoons kan je altijd chatten met Alexa, zelfs vanuit slaapstand.

De Moto Z3 Play is vanaf de zomer beschikbaar in Europa met de Moto Power Pack als Moto Z3 Power-edition. Prijzen zijn nog niet bekend. Het toestel verschijnt in eerst instantie in de kleur zwart.

portablegear.nl