Interessant:

Samsung met Galaxy J6

nieuws 23 mei 2018 om 14:25

Samsung komt in juni met de Galaxy J6, de eerste midrange telefoon van de Koreanen voorzien van een Super AMOLED infinity display. Daarnaast heeft de Galaxy J6 een vingerafdrukscanner op de achterkant, een goede camera en tal van andere mogelijkheden voor optimaal gebruiksgemak.

“Met het Super AMOLED Infinity Display zet de Galaxy J6 de toon in de J-serie,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Galaxy J6 combineert een elegant design met een uitstekende camera, een vingerafdrukscanner en extra grote opslag. Je kunt zo nog meer van jouw favoriete content opslaan en delen, terwijl je geniet van de meeslepende kijkervaring die het Infinity-scherm biedt.”

Samsung Galaxy J6 - Voorkant
Samsung Galaxy J6 - Voorkant

Technologie die voorheen alleen in de Galaxy topmodellen gebruikt was, sijpelt langzaam door naar het middensegment. Zo krijgt de Galaxy J6 een 5,6-inch Super AMOLED Infinity Display, net zoals de Samsung Galaxy S9 en S9+. Gamen en films kijken op je smartphone krijgt hierdoor een extra dimensie. De kleuren op het scherm zijn, dankzij de Super AMOLED technologie, helder en levendig. Dat zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Het slanke metalen frame heeft een ergonomisch design en een comfortabele grip.

Samsung Galaxy J6 - Achterkant
Samsung Galaxy J6 - Achterkant

De Galaxy J6 heeft een 3.000 mAh accu, die voldoende is voor een dag gebruik. De Galaxy J6 heeft 3 GB RAM, 32 GB opslagcapaciteit en een microSD-slot. Met de vingerafdrukscanner op de achterkant ontgrendel je je smartphone bijvoorbeeld snel en eenvoudig, ook zonder hem eerst te hoeven aanzetten. Op de J6 tref je een 13-megapixel hoofdcamera en een 8-megapixel selfiecamera. Met de real-time selfie focus en front LED-flash maak je bovendien heldere selfies, ongeacht de belichting. Ook kun je je foto’s met allerlei AR-stickers een persoonlijke touch geven, waarna je ze met vrienden en familie deelt.

De Galaxy J6 is vanaf juni verkrijgbaar in de kleuren zwart (Black), grijs (Lavender) en goud (Gold). De verkoopadviesprijs is 269 euro. Vorig jaar introduceerde Samsung de J3 2017, J5 2017 en J7 2017 tegelijkertijd.

portablegear.nl