Interessant:

Sony Xperia XA1 Plus vanaf nu te koop

nieuws 24 oktober 2017 om 13:47

De nieuwe Xperia XA1 Plus van Sony ligt vanaf vandaag in de winkels. Het mid-range toestel van Sony beschikt over superieure camerakwaliteit en is voorzien van de volgende specificaties:

De XA1 Plus is een midrange telefoon, aangekondigd op de IFA in Berlijn, waarbij het accent ligt op de fotokwaliteiten. De XA1 Plus is voorzien van een 23-megapixel-camera met Exmor RS-sensor for mobile. Dankzij een heldere F2.0-lens maakt het toestel ook goede foto's bij weinig licht. Lichte trillingen tijdens het fotograferen worden geneutraliseerd dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie. Maak scherpe foto's van bewegende objecten met een camera die opstart en automatisch scherpstelt in slechts 0,6 secondes. Handig is ook de groothoeklens waardoor je meer beeld op je foto kan vastleggen.

Sony Xperia XA1 Plus
Sony Xperia XA1 Plus

Handig is de vingerafdruksensor, die ge´ntegreerd is in de aan/uit-sensor. De aan-uitknop detecteert je aanraking en ontgrendelt de telefoon onmiddellijk. De Xperia XA1 Plus heeft een hoogwaardige uitstraling, zoals we van Sony gewend zijn. Afgeronde randen en stijlvolle details zorgen ervoor dat de telefoon prettig aanvoelt en precies in je hand past.

De Xperia XA1 Plus is uitgebracht met Android N en verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en blauw voor een adviesverkoopprijs van 349 euro.

portablegear.nl