Interessant:

Samsung Galaxy Active: business-tablet

nieuws 4 september 2014 om 17:15

Samsung introduceert de Samsung Galaxy Active, een 8-inch Android 4.4-tablet voor de zakelijke markt, die stof- en waterbestendig is en is uitgerust met zakelijke functionaliteiten.

"Samsung begrijpt de eisen die zakelijke gebruikers vandaag de dag stellen om groei te realiseren", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Samsung laat met de innovatieve Galaxy Tab Active zien klaar te zijn voor de meest veeleisende gebruikers, die op iedere locatie gebruik moeten kunnen maken van hun tablet."

Dankzij schokbestendige cover overleeft de Galaxy Tab Active een val van 1,2 meter en dankzij de IP67-certificering is de tablet stof- en spatwaterdicht. Samsungs robuuste C-Pen is geďntegreerd aan de bovenzijde van de Galaxy Tab Active cover. Daarmee hebben gebruikers die handschoenen dragen een alternatief voor touch-bediening. De batterij heeft een lange levensduur tot 10 uur. Daarnaast is de uitneembare batterij eenvoudig te vervangen door een nieuwe batterij, zodat het werk niet onderbroken wordt.

De 3,1-megapixel autofocus-camera scant eenvoudig barcodes en NFC bespaart tijd voor communicatie en procesmanagement. De Samsung Galaxy Tab Active is verder uitgerust met Samsungs mobiele beveiligingsoplossing KNOX. 

De Samsung Galaxy Tab Active is vanaf medio oktober in de kleur Titanium Green in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 359. De Galaxy Tab Active heeft 16 GB intern geheugen, uitbreidbaar tot 64GB met MicroSD en wordt geleverd inclusief de beschermcover en C-Pen. Er komt een versie met alleen WiFi en een versie met WiFi en 4G.

Samsung Galaxy Tab Active
Samsung Galaxy Tab Active

portablegear.nl