Interessant:

Lenovo met Moto X4

nieuws 31 augustus 2017 om 22:25

Motorola heeft op de IFA de mid-range Motorola Moto X4 aangekondigd. Naast de X4 introduceert Motorola ook een nieuwe uitbreiding voor haar Moto Z-serie: de 360 Camera Moto Mod. Met deze Mods maak je interactieve 360 graden films.

De Motorola Moto x4 is de opvolger van de Moto x3, die nooit in Nederland te koop is geweest. De Motorola x2 is het laatste toestel uit de x-reeks die in Nederland verkrijgbaar was. De moto x4 heeft een slimmere camera die meer doet dan alleen foto's nemen. De nieuwe Landmark Detection functie op de moto x4 maakt van de camera bijvoorbeeld een scanner voor business cards. Daarnaast kan je selfies voorzien van Face Filters.

Maak goede foto’s door de gecombineerde mogelijkheden van de dual 12-megapixel en 8-megapixel camera’s op de achterkant van het toestel en de geavanceerde software met dual Autofocus Pixel technologie. Met de 16-megapixel selficamera met Adaptive Low Light modus2 en de nieuwe Panoramic Selfie functie maak je de beste selfies, zelfs bij weinig licht. De moto x4 beschikt over een 3000 mAh batterij en is IP6 waterresistent met bescherming tegen morsen, waterspatten en zelfs waterplassen. Het toestel heeft tot slot een geanoniseerd aluminium frame en Gorilla Glass dat de voor- en achterkant beschermt tegen krassen.

Motorola Moto X4
Motorola Moto X4

Naast de x4 introduceerde Lenove ook een nieuwe Moto Mod. Verander je smartphone in een 360 graden-camera met de 360 Camera Moto Mod. Met één druk op de knop maak je interactieve 360-graden filmpjes in 4k, voorzien van 3D-audio die de lens van de camera volgt. Dankzij de geavanceerde software kan je je foto’s bewerken en ze rechtstreeks vanuit de Google Photos-app met je vrienden en op social media delen.

De moto x4 is beschikbaar vanaf 31 september voor 379 euro. De Moto 360 Camera kost 279 euro en is vanaf het najaar te koop.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws