Interessant:

Motorola moto X4 verkrijgbaar

nieuws 1 december 2017 om 11:11

Vanaf vandaag is de Motorola Moto X4 verkrijgbaar in Nederland. Motorola introduceerde de X4 afgelopen september tijdens de IFA 2017 in Berlijn.

De moto x4 heeft een slimmere camera die meer doet dan alleen foto's nemen. De nieuwe Landmark Detection functie op de moto x4 maakt van de camera bijvoorbeeld een scanner voor business cards. Daarnaast kan je selfies voorzien van Face Filters. Maak goede foto’s door de gecombineerde mogelijkheden van de dual 12-megapixel en 8-megapixel camera’s op de achterkant van het toestel en de geavanceerde software met dual Autofocus Pixel technologie.

INSERT TITLE HERE
INSERT TITLE HERE

Met de 16-megapixel selficamera met Adaptive Low Light modus2 en de nieuwe Panoramic Selfie functie maak je de beste selfies, zelfs bij weinig licht. De moto x4 beschikt over een 3000 mAh batterij en is IP6 waterresistent met bescherming tegen morsen, waterspatten en zelfs waterplassen. Het toestel heeft tot slot een geanoniseerd aluminium frame en Gorilla Glass dat de voor- en achterkant beschermt tegen krassen.

De Motorola X4 is vanaf heden officieel verkrijgbaar voor een winkelprijs van 379 euro.

GSM Helpdesk


Gerelateerd nieuws