Interessant:

Nokia 3 en Nokia 5 verkrijgbaar

nieuws 28 juni 2017 om 15:44

Nokia is vanaf deze week weer actief op de Nederlandse markt. De afgelopen jaren waren vooral de Lumia telefoons verkrijgbaar. Deze telefoons werden door Microsoft uitgebracht en waren niet altijd een groot succes. Nokia is nu terug met de Nokia 3 en de Nokia 5.

Tijdens het Mobile World Congress 2017 toonde Nokia vier nieuwe toestellen, de Nokia 3, De Nokia 5, de Nokia 6 en natuurlijk de nieuwe Nokia 3310. De Nokia 3 en de Nokia 5 zijn vanaf nu verkrijgbaar, eveneens de Nokia 3310. De Nokia 6 volgt volgende maand.

De Nokia 3 is een leuk ogende smartphone voor minder dan 150 euro. Net als bij de tegelijk aangekondigde Nokia 6 en Nokia 5 is de aluminium behuizing gemaakt uit één stuk aluminium. Het scherm meet 5 inch en is gemaakt van het stevige Gorilla glas. De Nokia 3 draait een stock-versie van Android Nougat, waardoor je verzekerd bent van snelle prestaties en snelle updates. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Silver White (wit), Matte Black (zwart), Tempered Blue (blauw) en Copper White (rood / wit).

Nokia 3
Nokia 3

De Nokia 5 is een compacte en ranke smartphone die perfect in je hand past. Met hoogwaardige precision engineering is de Nokia 5 gemaakt uit één blok 6000-series aluminium dat naadloos overvloeit in het 5,2 inch IPS scherm van het extra stevige Gorilla glas. De Nokia 5 draait op Snapdragon 430-chipset en een Adreno 505-grafische processor. De Nokia 5 is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Matte Black (zwart), Silver (zilver), Tempered Blue (blauw) en Copper (rood). Het toestel draait een stock-versie van Android Nougat, waardoor je verzekerd bent van snelle prestaties en snelle updates.

Nokia 5
Nokia 5

Alle nieuwe Nokia-smartphones draaien op een kale versie van Android Nougat en bieden daarmee een pure, goed beveiligde en up-to-date ervaring. Daarnaast beschikt de serie ook over Google Assistant. De Nokia-smartphoneserie biedt de nieuwste Google-diensten en maandelijkse security-updates. Hierdoor zijn de Nokia-smartphones goed beveiligd en up-to-date.

portablegear.nl