Interessant:

LG G6 verkrijgbaar

nieuws 5 april 2017 om 10:44

Vanaf nu is de LG G6 verkrijgbaar in Nederland. Het nieuwe vlaggenschip van LG Electronics is exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile in de kleur ‘Astro Black’. Bij T-Mobile kost het toestel 480 euro eenmalig of 20 euro per maand bij een contractsduur van 24 maanden.

LG kreeg eerder dit jaar veel positieve reacties op de LG G6 tijdens het Mobile World Congress 2017, en sleepte 36 prijzen van diverse vakbladen in de wacht. Het display van 5,7 inch heeft een beeldverhouding van 18:9. Dankzij deze ratio is een groot scherm mogelijk, zonder dat de telefoon groot en onhandig in gebruik wordt, en kan het beeldscherm optimaal gebruikt worden. Met het meeslepende FullVision-scherm, dat zowel Dolby Vision en HDR10 ondersteunt, kan de LG G6 meer HDR-content tonen dan andere smartphones die momenteel beschikbaar zijn.

LG G6
LG G6

Net als zijn voorganger is de LG G6 uitgerust met een dubbele camera aan de achterzijde, waarvan één met 125-graden groothoeklens, waardoor je veel meer in één beeld kunt vangen. Beide camera’s zijn 13-megapixel. Dankzij de naadloze overgang tussen de groothoek en standaard cameralenzen bij het in- en uitzoomen, juist bij opnames in 4K, biedt de smartphone een uitstekende en unieke camera-ervaring. Daarnaast beschikt de LG G6 over een selfie-camera van 5-megapixel met 100 graden groothoek, waardoor iedereen op de foto past.

LG G6
LG G6

Nederland is één van de markten waar de LG G6 als eerste beschikbaar is. De smartphone, met een innovatieve beeldverhouding van 18:9 (net als de nieuwe Samsung Galaxy S8) en geavanceerde fotografiefeatures, is verkrijgbaar via alle T-Mobile verkoopkanalen. Binnenkort zal de LG G6 ook via andere mobiele providers verkrijgbaar zijn in ‘Ice Platinum’.

portablegear.nl