Interessant:

Sony Xperia X Compact verkrijgbaar

nieuws 9 september 2016 om 12:42

De vorige week, tijdens de IFA 2016, aangekondigde Sony Xperia X Compact is vanaf vandaag al verkrijgbaar. De Xperia X Compact heeft de goede eigenschappen van de high-end X-serie met een compact 4,6-inch scherm.

De Xperia X Compact is de vierde Compact telefoon van Sony, na de Z1 Compact, de Z3 Compact, and de Z5 Compact. De 4,6-inch grote smartphone is tijdens de IFA 2016 in Berlijn aangekondigd. De Xperia X Compact heeft een Snapdragon 650 processor met 3 GB RAM en 32 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Door de afgeronde hoeken krijg je het gevoel dat het toestel gemaakt is uit slechts een stuk, waardoor het perfect in de hand ligt. De Xperia X Compact komt op de markt in de kleuren wit, zwart en blauw.

Xperia X Compact - Front
Xperia X Compact - Front

De camera heeft een enorme resolutie van 23-megapixel en is voorzien van Triple image sensing-technologie: drie sensoren om zowel afstand, beweging als kleur perfect vast te leggen Dankzij Quick Launch start de camera razendsnel op, zodat je binnen 0,6 seconden een foto maakt.

Xperia X Compact - Kleuren
Xperia X Compact - Kleuren

Nieuw is ook de Battery Care software, aangevuld door Qnovo Adaptive Charging, voor een batterijkwaliteit die twee keer langer meegaat. De Xperia X Compact is beschikbaar in het: Lichtblauw, Navy Zwart en Wit voor een adviesverkoopprijs van 449,-.

portablegear.nl