Interessant:

Fitbit met Charge 2 en Flex 2

nieuws 30 augustus 2016 om 12:23

Fitbit introduceert twee nieuwe fitness polsbandjes, de Fitbit Charge 2 en de Fitbit Flex 2. De Charge 2 en Flex 2 houden moeiteloos je belangrijkste gezondheid- en fitnessstatistieken bij en dat in een nieuw uiterlijk met meer functies.

De Fitbit Charge 2 volgt de Charge HR op en is een fitness-armband met ingebouwde hartslagmeter en GPS. Het scherm van de Charge 2 is vier keer zo groot als zijn voorganger en toch weet de tracker een gebruiksduur van vijf dagen te halen. Met de Charge 2 hou je je activiteiten bij en kan je met één druk op de knop inzicht krijgen in je huidige conditie. Alle statistieken zijn gemakkelijk uit te lezen op de Fitbit app.

Fitbit Charge 2
Fitbit Charge 2

De Fitbit Flex 2 is de opvolger van de Fitbit Flex. De Flex 2 is 30 procent kleiner dan zijn voorganger en nu ook geschikt om mee te zwemmen. Door de grote keus uit (verwisselbare) armbandjes is de Flex 2 zeer goed aanpasbaar aan je eigen stijl. De mogelijkheden lopen van plastic armbandjes, via stalen armbandjes tot gouden armbandjes.

Fitbit Flex 2
Fitbit Flex 2

"In de afgelopen negen jaar was het onze kracht om te innoveren op zowel ontwerp als functies. Gecombineerd met onze diepgaande kennis van wat de consument wil heeft dat ons de toonaangevende wereldwijde wearables company gemaakt", zegt James Park, mede-oprichter en CEO van Fitbit. "Flex werd al snel de best verkochte tracker op de markt als één van de eerste wearables met een succesvolle combinatie van mode en fitness. We hebben de Flex 2 verder verbeterd door hem swim-proof te maken in een 30 procent kleiner ontwerp. Met de Charge sloegen we een nieuwe weg in door polshartslagmeting toegankelijk te maken voor velen. Dat doen we weer met de Charge 2, door gebruikers inzicht te geven in hun conditie op basis van de geschatte VO2 Max.”

Zowel de Charge 2 en de Flex 2 zijn verkrijgbaar vanaf het najaar. De Charge 2 krijgt een adviesprijs van 160 euro. De adviesprijs voor de Flex 2 bedraagt 99 euro.

portablegear.nl