Interessant:

Nieuwe TomTom START navigatiesystemen gelanceerd

nieuws 3 mei 2016 om 13:49

TomTom heeft vandaag een drietal nieuwe navigatiesystemen gelanceerd. De TomTom Start 42, Start 52 en Start 62 zijn elementaire navigatiesystemen met een interessante prijs.

De nieuwe TomTom START navigatiesystemen zijn compacter dan vorig jaar en beschikken over alle vertrouwde functies, zoals slim adressen zoeken, geavanceerde routetechnologie en toegang tot de meest up-to-date wegenkaarten. Een populaire functie voor alle autorijders is informatie over de gemiddelde snelheidslimiet bij trajectcontroles. De nieuwe TomTom START navigatiesystemen beschikken over deze functie die ervoor zorgt dat je altijd op de hoogte bent van je gemiddelde snelheid.

TomTom Start 42/52/62
TomTom Start 42/52/62

“Ik ben ontzettend trots dat we met niet aflatende inzet onze navigatiesystemen kunnen blijven innoveren en slimmer en veiliger maken”, zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en managing director van TomTom Consumer. “We streven er continu naar om nauwkeuriger kaarten te maken, snellere en gedetailleerdere verkeersinformatie te leveren en slimmere routes te creëren. Deze combinatie is wat de rijervaring met een TomTom uniek maakt. We hebben goed naar onze klanten geluisterd en we begrijpen welke verantwoordelijkheid we als toonaangevend bedrijf dragen. Met de nieuwe TomTom START bevestigen we dat vertrouwen.”

TomTom Start 42/52/62 - Accuduur van één uur
TomTom Start 42/52/62 - Accuduur van één uur

De beschikking over Lifetime Kaarten betekent dat je de hele levensduur van het navigatiesysteem beschikt over actuele kaarten. TomToms geavanceerde rijstrookaanwijzingen bieden duidelijke aanwijzingen bij naderende kruispunten, zodat je nooit meer een afslag mist.

De TomTom START 42, 52 en 62 zijn verkrijgbaar met respectievelijk een 4-, 5- en 6-inch touchscreen. De TomTom START 42 en 52 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 129,95 en € 149,95. De TomTom START 62 is verkrijgbaar vanaf juli 2016.

portablegear.nl


Gerelateerde producten