Interessant:

LG G5: beste nieuwe smartphone op MWC 2016

nieuws 29 februari 2016 om 09:51

De GSMA heeft vorige week de prijs voor beste nieuwe smartphone op het Mobile World Congress 2016 uitgereikt aan de LG G5 and Friends. Het toestel krijgt veel lof voor het innovatieve modulaire design.

LG presenteerde vorige week de LG G5, haar nieuwe vlaggenschipmodel voor 2016, op het Mobile World Congress 2016 in Barcelona. Deze high-end smartphone heeft een metalen unibody design met een slide-out batterij en een modulair design. De LG G5 is met de LG Friends - een serie modules en losse accessoires - te gebruiken als een digitale camera, Hi-Fi speler, VR-bril en meer.

"De eerste reactie op onze nieuwe LG G5 was fenomenaal en een beloning voor onze experts die iets echts innovatiefs en unieks aan de smartphone-markt wilden toevoegen", aldus Juno Cho, CEO van LG Mobile. "De LG G5 en zijn Friends-modules zijn bedoeld om consumenten een meer speelrijke ervaring te geven en deze prijs geeft aan dat we iets echt anders op de markt aanbieden."

LG G5
LG G5

De GSMA Award 2016 voor beste smartphone van 2015 ging naar de Samsung Galaxy S6 edge. De Microsoft Surface Pro 4 ontving de prijs voor beste tablet en Google Cardboard werd verkozen tot beste mobiele app.

LG Newsroom