Interessant:

Tele2 start met verkoop iPhones

nieuws 26 februari 2016 om 14:51

Tele2 is afgelopen week gestart met de verkoop van iPhones. Voorheen was de populaire Amerikaanse smartphonefabrikant niet verkrijgbaar bij Tele2. Tegelijk met de introductie van de iPhones heeft Tele2 de sim-only prijzen fors verlaagd.

In november startte Tele2 met de verkoop van abonnementen op haar eigen 4G netwerk. De databundels bij Tele2 lopen uiteen van 1 GB tot en met 24 GB. Met uitzondering van het goedkoopste abonnement, bieden alle abonnementen onbeperkt bellen en sms'en. iPhones waren tot op heden echter niet verkrijgbaar bij Tele2.

Het nieuwe 4G-netwerk van Tele2 is vanaf deze week echter gecertificeerd door Apple. De iPhone 6, iphone 6s, iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus kunnen daardoor gebruik maken van de LTE-advanced mogelijkheden van het Tele2-netwerk, zoals carrier aggregation, hogere up- en downloadsnelheden en later dit jaar bellen over 4G (VoLTE).

Afgelopen zondag presenteerde Samsung in Barcelona de twee nieuwste versies van de Galaxy onthuld: de S7 en de S7 Edge. Ge´nteresseerden kunnen de echte toestellen zelf zien, voelen en proberen bij Tele2. De Tele2-winkels in Amersfoort, Amstelveen en Den Haag en Nijmegen zijn vier van de in totaal 20 exclusieve locaties waar de toestellen al liggen. Vanaf 11 maart zijn de toestellen leverbaar, maar vanaf woensdag 24 februari kunnen mensen al een bestelling plaatsen.

Vergelijkingswebsite sim-only-vergelijk.nl meldt dat Tele2 gelijktijdig met de introductie van de iPhones de sim-only tarieven heeft verlaagd. Tele2 is daarmee volgens sim-only-vergelijk.nl direct de goedkoopste 4G-aanbieder in Nederland geworden.

portablegear.nl