Interessant:

Britney Spears: American Dream uitgebracht voor iOS en Android

nieuws 19 februari 2016 om 12:00

Spelfabrikant Glu Mobile heeft officieel het spel Britney Spears: American Dream uitgebracht voor iOS en Android. In het freemium spel moet je jezelf als popster opwerken met als doel om uiteindelijk samen met Britney Spears te zingen.

Glu Mobile kondigde Britney Spears: American Dream in mei 2015 reeds aan. Nu is het spel beschikbaar in de Google Play Store (vanaf Android 3.0) en als soft-launch voor iOS (vanaf 7.0) in Nieuw-Zeeland. Het spel speelt hetzelfde als de andere games die Glu Mobile rond bekende sterren heeft gebouwd, te weten Kim Kardashian: Hollywood en Kate Perry Pop. Later dit jaar volgt ook nog een game met zangeres Taylor Swift in de hoofdrol.

Britney Spears: American Dream.
Britney Spears: American Dream.

Britney Spears: American Dream is free-to-play, maar bevat advertenties en in-app aankopen. In de Google Play Store wordt aangegeven dat de prijs van deze in-app transacties tussen de € 4,99 en € 113,80 per item bedraagt. Het spel is verder alleen te spelen met een actieve netwerkverbinding. Het spel rondom Kim Kardashan kreeg veel kritiek om de opdringerige in-app aankopen.

TouchArcade