Interessant:

LG G5 met Bang & Olufsen-audio

nieuws 19 februari 2016 om 11:25

LG heeft bekendgemaakt een samenwerking te hebben gesloten met B&O PLAY, de belangrijkste divisie van audiofabrikant Bang & Olfusen. De LG G5 wordt LG's eerste smartphone met ondersteuning van Hi-Fi audio van B&O PLAY.

"We zijn erg enthousiast om samen te werken met LG. Deze samenwerking geeft ons de kans om B&O PLAY's hoge akoestische kwaliteiten aan een nog groter publiek te tonen", aldus Henrik Taudorf Lorensen, CEO van B&O PLAY.

"Door met B&O PLAY samen te werken, denken wij dat we tegemoet kunnen komen aan de verwachtingen  van consumenten die de nieuwste generatie geavanceerde audio op hun smartphones willen horen - en deze verwachtingen zelfs kunnen passeren", voegt Juno Cho, CEO van LG Mobile daaraan toe. "LG zal blijven samenwerken met leidinggevende bedrijven in andere segementen om nieuwe standaarden voor innovatie op de premium smartphone-markt te stellen."

LG G5 Quick Cover
LG G5 Quick Cover

De LG G5 wordt aankomende zondag officieel gepresenteerd. Een Quick Cover-cover voor het toestel is al officieel onthuld. Volgens de geruchten is het toestel voorzien een 5,5-inch of een 5,6-inch display met een Quad HD-resolutie van 1.440 x 2.560 pixels en minimale randen langs het scherm. Daarnaast zou je kunnen rekenen op een Qualcomm Snapdragon 820-processor met 3GB of 4GB RAM, Android 6.0 Marshmallow, een vingerafdruksensor en een dual-camera aan de achterzijde.

PR Newswire