Interessant:

LG Class in Europa als LG Zero

nieuws 9 november 2015 om 12:42

LG brengt de eerder in Zuid-Korea uitgebracht LG Class in Europa uit onder de naam LG Zero. De Zero is een mid-range toestel met een metalen behuizing en een prijs van 299 euro.

LG introduceerde afgelopen september in Zuid-Korea de LG Class. Nu hebben de Koreanen het toestel in Europa geintroduceerd als de LG Zero (met modelnummer H650E), in eerste instantie overigens alleen in ItaliŽ. De LG Zero is vervaardigd van aluminum en biedt een 5-inch 720p-display en†hetzelfde Back Button-design als de†LG G4, dat wil zeggen dat alle toetsen aan de achterzijde zijn geplaatst. De powertoets en volumetoetsen vind je aan de achterzijde, onder de camera, van het toestel. De luidspreker bevindt zich eveneens aan de achterzijde.

LG Zero
LG Zero

Verder beschikt de LG Zero over een quad-core Qualcomm Snapdragon 410-processor met 1,5GB RAM, Android 5.1 Lollipop, 4G/LTE-support en een 2.050 mAh batterij. Aan de voorzijde vind je een 8-megapixel camera, aan de achterzijde een 13-megapixel camera. Het 16GB geheugen is uitbreidbaar via microSD.

De LG Zero†is in ItaliŽ verkrijgbaar voor 299 euro. Het is nog niet bekend wanneer het toestel naar Nederland komt.

PhoneArena