Interessant:

LG Zero breder beschikbaar

nieuws 3 december 2015 om 10:36

LG heeft bekend gemaakt de LG Zero (ook bekend als LG Class), een mid-range smartphone met een volledig metalen behuizing, breder beschikbaar te maken. Het toestel komt nu ook naar meerdere Europese landen, waaronder Duitsland.

LG maakt bekend dat de wereldwijde uitrol van de LG Zero†volgende week van start gaat in Taiwan, waarna 'belangrijke markten' in AziŽ, Europa en Zuid-Amerika zullen volgen. In Duitsland, Korea, Rusland en Singapore als het toestel verschijnen onder de naam LG Class. In ItaliŽ en Zwitserland werd het toestel eerder wel gepresenteerd onder de naam LG Zero. LG laat verder weten het toestel (vooralsnog) niet in Nederland op de markt te brengen.

LG Zero / LG Class
LG Zero / LG Class

De LG Zero is vervaardigd van aluminum en biedt een 5-inch 720p-display en†hetzelfde Back Button-design als de†LG G4, dat wil zeggen dat alle toetsen aan de achterzijde zijn geplaatst. De powertoets en volumetoetsen vind je aan de achterzijde, onder de camera, van het toestel. De luidspreker bevindt zich eveneens aan de achterzijde.†

Verder beschikt de LG Zero over een quad-core Qualcomm Snapdragon 410-processor met 1,5GB RAM, Android 5.1 Lollipop, 4G/LTE-support en een 2.050 mAh batterij. Aan de voorzijde vind je een 8-megapixel camera, aan de achterzijde een 13-megapixel camera. Het 16GB geheugen is uitbreidbaar via microSD.

Prijzen en beschikbaarheid van de†LG Zero†zullen verschillen per land.

LG Newsoom


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws