Interessant:

LG Class geintroduceerd in Korea

nieuws 21 september 2015 om 12:06

LG heeft in Zuid-Korea de LG Class geintroduceerd. Deze Android-smartphone is voorzien van een 5-inch HD-display, een metalen behuizing en LG's Back Button-design.

De LG Class kent hetzelfde Back Button als de LG G4, dat wil zeggen dat alle toetsen aan de achterzijde zijn geplaatst. De powertoets en volumetoetsen vind je aan de achterzijde, onder de camera, van het toestel. De luidspreker bevindt zich eveneens aan de achterzijde. Het toestel is daarnaast voorzien van een 64-bit quad-core Qualcomm Snapdragon 410-processor met 2GB RAM en 16GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD (tot 2TB). 

LG Class
LG Class

De hoofdcamera van de LG Class biedt een 13-megapixel sensor met softwareopties als Beauty Shot en Gesture Interval Shot. Met deze laatste optie kan je vier afbeeldingen (met telkens twee seconden tussentijd) maken door met je hand een vuist naar de de camera te maken. Aan de voorzijde beschikt de LG Class over een 8-megapixel selfie-camera. Tot slot kan je rekenen op de ondersteuning van 4G/LTE, Bluetooth 4.1, GPS/aGPS en FM-radio.

De LG Class komt in het zwart, zilver of goud en verschijnt in eerste instantie alleen in Zuid-Korea voor een prijs van, omgerekend, ongeveer 300 euro. Er lijken vooralsnog geen plannen te zijn om het toestel naar Europa te brengen.

Naschrift: de LG Class is in Europa uitgebracht onder de naam LG Zero.

The Mobile Indian